Ispovijest prostitutke: Za 13 godina sam spavala sa 10.000 muškaraca - Volim Podgoricu

Ispovijest prostitutke: Za 13 godina sam spavala sa 10.000 muškaraca

Tridesetdevetogodišnja Gwyneth Montenegro iz Melbournea imala je seks sa 10.000 muškaraca, a sve je počelo sa traumom koju je preživjela u ranom djetinjstvu kada je silovalo nekoliko muškaraca. Otada se njen život dramatično promijenio… Ponovo se priča o dami koja sada ima 39 godina.

Prvo je počela da radi kao striptizeta, a kada je imala 21 godinu prvi put je imala seks za novac. – Ostajala sam zbog novca. Zarađivala sam 1.000 dolara za noć, a novac sam trošila na garderobu, skupe automobile i drogu – otkrila je Gwyneth u svojoj ispovijesti za “Daily Mai”l. Sa 29 godina je htjela da napusti seks-industriju, ali nešto kasnije je otkrila da joj bubrezi otkazuju, pa je nastavila da radi sve do 33, kada je konačno napustila ovaj posao.

Napisala je i knjigu o poslu koji je radila više od 10 godina. U svojoj knjizi je sumirala svoj život u seks-industriji i 10.000 muškaraca koji su se našli u njenoj priči: – Ljudi ne znaju kako da se uklope u savremen svijet, klijenti često imaju neobične zahtjeve – zaključuje ona u svojoj autobigrafskoj knjizi, koja je ponovo aktuelna na društvenim mrežama. .
 

1 komentar

  1. A mrste ljudi, prostitutke su vam sad pisci i ucitelji omladine. Pa ako su je silovali, sto je dobrovoljno legla sa 10 hiljada? Sram vas bilo, ovakve osobe su uvjek bile na margini drustva, prezrene i kritikovane. A sad se hvale, promovisu, sad je ona pisac,kao nesto… A cuti bijedo jedna! Ko zna koliko side ima u nju i koliko hepatitisa je rasirila!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com