Podgoričanin oteo automobil - Volim Podgoricu

Podgoričanin oteo automobil

Slu­žbe­ni­ci Upra­ve po­li­ci­je MUP-a – Cen­tra bez­bjed­no­sti Pod­go­ri­ca su u krat­kom ro­ku ra­svi­je­tli­li kri­vič­no dje­lo od­u­zi­ma­nje vo­zi­la i li­ši­li slo­bo­de jed­no li­ce zbog sum­nje da je po­či­ni­lo ovo kri­vič­no dje­lo. Ta­ko­đe, ra­svi­je­tli­li su na­si­li­nič­ko po­na­ša­nje i li­ši­li slo­bo­de jed­no li­ce osum­nji­če­no za ovo kri­vič­no dje­lo. 
Slu­žbe­ni­ci CB Pod­go­ri­ca su, po­stu­pa­ju­ći po pri­ja­vi I.M. (35) iz Pod­go­ri­ce da joj je ne­sta­lo put­nič­ko vo­zi­lo „pe­žo 306”, pod­go­rič­kih re­gi­star­skih ozna­ka, iden­ti­fi­ko­va­li i li­ši­li slo­bo­de jed­nu oso­bu iz Pod­go­ri­ce zbog sum­nje da je po­či­ni­la kri­vič­no dje­lo od­u­zi­ma­nje vo­zi­la. 
Vo­zi­lo je pro­na­đe­no i vra­će­no vla­sni­ku. 
O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šten dr­žav­ni tu­ži­lac u Osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Pod­go­ri­ci, ko­ji je na­lo­žio da se li­ši slo­bo­de i da mu se pri­ve­de uz kri­vič­nu pri­ja­vu zbog sum­nje da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo od­u­zi­ma­nje vo­zi­la. Me­đu­tim, on je na­kon sa­slu­ša­nja pu­šten jer je utvr­đe­no da je do­šlo do ne­spo­ra­zu­ma.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com