NEĆETE VJEROVATI: Evo ko će predstavljati Srbiju na Eurosongu - Volim Podgoricu

NEĆETE VJEROVATI: Evo ko će predstavljati Srbiju na Eurosongu

Pjevačica Maja Nikolić prijavila se za predstavnika Srbije na Evroviziji i sigurna je da će pobijediti. Već je spremila evrovizijsku pjesmu, s kojom je sigurna da će trijumfovati na nacionalnom izboru u Beogradu, ali i na evropskom u Portugalu.

 

“Pored mene zaista niko nema šanse! To je samo pitanje ko je rođen pod srećnom zvijezdom. Meni ta Evrovizija pripada još od 1991. kad sam pobijedila na festivalu u bivšoj SFRJ. I onda su došle one sankcije. Tako da je Maja već trebalo da pobijedi na Evroviziji. Meni ta nagrada pripada! Svi su ispod mene jer su mi gospod i sudbina poslali alfa mužjake, da prvi put ja ne moram da ispjevavam sve”, kaže Maja.

Iako se u beogradskim medijima kao idealan predstavnik često pominje Jelena Karleuša, Maja koleginicu ne smatra pogodnom za Evroviziju.

“Pa ja nju nikad nisam očekivala ni na jednom takmičenju. Ona je samo dobra pozadina za veliku svjetsku scenu, iz razloga što ima dobru pozadinu”, dvosmislena je Maja i dodaje da Jelena nema dobar tim:

“Jelena je lavica, ali nema lavove! Oko nje su preslabi kompozitori. Ja sam 17 godina čekala i nisam skupila samo dva čovjeka da me prate, kao što to čine neki. Biće nas 12 sa muzičarima, plus frizer, stilista i šminker, ma 15 lavova”, uvjerena je Maja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com