Ovo je Ana Mihajlovski dobila nakon razvoda - Volim Podgoricu

Ovo je Ana Mihajlovski dobila nakon razvoda

Ana Mihajlovski, jedna od najprepoznatljivijih domaćih TV lica, zvanično se razvela od supruga Mirka Grubina nakon sedam godina braka.

 Popularna voditeljka stavila je tačku na zajednicu krajem prošle godine, kada je podnijela papire za razvod, a sada je sve i sudski okončano. Kako „Alo!” ekskluzivno saznaje, bivši supružnici uspjeli su da postignu dogovor o starateljstvu nad zajedničkim sinom i ćerkom.

 

– Kada je krajem prošle godine podnijela papire za razvod, Ana se najviše pribojavala kako će djeca da podnesu rastanak roditelja. Takođe, plašila ju je i pomisao da će možda morati da se bori za starateljstvo. Srećom, oboje su razumni, te su bez advokata uspjeli da se dogovore oko svega. Djeca su pripala njoj, a on će moći da ih viđa kada god poželi – kaže izvor blizak bivšem paru za „Alo!” i dodaje da su bivši supružnici postigli i dogovor o visini alimentacije.

Ana Mihajlovski

Ana Mihajlovski, Foto: Fejsbuk

 

– Na kraju se pokazalo da je njen strah bio neosnovan, tim pre što nije bilo nikakvih problema tokom razvoda. Uspijeli su veoma brzo da se dogovore i o visini mjesečne nadoknade za djecu, a to je često najveći problem kada su ovakve stvari u pitanju. I ne samo to. Ana je ostala da sa decom živi u njihovom zajedničkom domu, dok je Mirko iznajmio stan za sebe – kaže naš izvor.

Podsjetimo, Ana Mihajlovski i Mirko Grubin rekli su sudbonosno „da” krajem 2009, nakon nekoliko mjeseci veze, a već u februaru naredne godine par je dobio ćerku Zoju. Prije dvije godine Ana se treći put porodila i na svet donijela dječaka. Inače, poznata voditeljka ima i desetogodišnju ćerku Ivu, koju je dobila iz veze sa Goranom Stamenkovićem, vlasnikom „Emotion” produkcije, dok porodica Aninog bivšeg supruga poseduje preduzeće za proizvodnju anatomske obuće.

(Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com