EVA RAS STALA U CECINU ODBRANU: Folkerka joj poručila preko medija… - Volim Podgoricu

EVA RAS STALA U CECINU ODBRANU: Folkerka joj poručila preko medija…

Glumica Eva Ras stala je u odbranu Svetlane Cece Ražnatović kada je u medijima “potkačio” Nebojša Glogovac. 

Ceca Ražnatović je rekla je da jedva čeka da upozna Evu Ras, glumicu koja je na njenu stranu stala kada ju je glumac NebojFolk pjevačica Ceca Ražnatović rekla je da jedva čeka da upozna Evu Ras, glumicu koja je na njenu stranu stala kada ju je glumac Nebojša Glogovac prozvao u medijima.a Glogovac prozvao u medijima.

“Imali smo nevjerovatnu sreću da do nas, nakon toliko vremena, stigne ta genijalna Šekspirova drama. Baš tako će, pretpostavljam, za sto i kusur godina generacije imati sreću da do njih, umjesto svirke nekog talentovanog klinca koji na klaviru danas razvaljuje Rahmanjinova, dođe Ceca. Jer Ceca je Šekspir današnjice”, kazao je Glogovac dodajći da je deprimirajuće to što se Ceca naziva majkom nacije.

Nakon što je pročitala Glogovčev intervju, Eva je putem TV Pink poručila kolegi da da je sramota što igra Hamleta sa sijedom kosom i da bi, ako mu toliko smeta Ceca, trebalo da se bori protiv toga da Šekspirovog junaka igraju stariji ljudi.

Ceca je zahvalila Evi na lijepim riječima i istakla kako planira da upozna zvijezdu “crnog talasa”.

Eva i ja se ne poznajemo, ali to će se promijeniti. Imponvalo mi je da stane uz mene, kaže neku lijepu riječ i činjenično stanje da me odbrani. Meni mediji ne služe za prepucavanje, već za promociju”, rekla je Ceca za TV Pink.

1 komentar

  1. Podrska za Glogovca, potpuno je u pravu. Ada ne moze nam Romkinja bit majka nacije! Pogotovo sto je novac i slavu stekla udajom za ubicu, kriminalca, ratnog profitera Arkana.. Nije bitno da li je neko lijep i da li ima glas, vec kako je dosao do slave i uspjeha takodje! Ceca je obicna seljancica, zabavljacica pijanih prostih ljudi… A nikako majka nacije. Majka je onoj djeci, pa neka ona vidi kako ih vaspitava i sto joj sin radi po splavovima! Fuj na cecu!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com