PODGORICA: Taksisti uz prijetnju nožem oteli pazar - Volim Podgoricu

PODGORICA: Taksisti uz prijetnju nožem oteli pazar

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnog djela razbojništvo, identifikovali počinioce ovog krivičnog djela i tom prilikom jedno lice lišili slobode dok se za drugim osumnjičenim intenzivno traga.

 

Naime, službenici CB Podgorica su, rasvijetlili krivično djelo razbojništvo počinjeno na štetu R.R. (48) iz Podgorice. Policijski službenici su lišili slobode M.A. (27) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo. Ovo lice je, kako se sumnja, zajedno sa I.B. (23) iz Podgorice, 24.08.2017. godine oko 22,50 časova, u ulici Vuka Karadžića zaustavilo taksi vozilo marke „Škoda“ nikšićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao oštećeni R.R i tom prilikom njih dvojica su tražila da ih poveze do naselja Konik u Podgorici. Prilikom dolaska u naselje Konik, oni su, sumnja se, zahtijevali da taksista zaustavi vozilo u blizini otpada i uz prijetnju nožem od njega zahtijevali da im preda pazar. M.A. i I.B. su tom prilikom, kako se sumnja, otuđili 37 eura i mobilni telefon marke Samsung. Osumnjičeni su se dali u bjekstvo u nepoznatom pravcu.

 

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.A liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu. Tužilac je nakon njegovog salušanja donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.

 

Policijski službenici intenzivno tragaju za I.B.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com