PREPISIVAČI PODNIJELI OSTAVKE I VRATIĆE PARE - Volim Podgoricu

PREPISIVAČI PODNIJELI OSTAVKE I VRATIĆE PARE

Članovi ekspertskog tima Ministarstva prosvjete  Crne Gore koji su prepisali plan hrvatskog kurikuluma za Fizičko vaspitanje podnijeli su ostavke i vratiće novac koji su primili po tom osnovu, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

Po dobijanju informacija o preuzimanju dijela hrvatskog kurikuluma u crnogorski osnovnoškolski program za Fizičko vaspitanje, Zavod za školstvo održao je, po zahtjevu Ministarstva prosvjete, sastanak sa članovima radne grupe koju je formirao sa ciljem izrade ovog predmetnog programa.

“Nakon sastanka, članovi Komisije u sastavu: Aldijana Muratović, Danijela Bulatović i Niko Raičković podnijeli su neopozivu ostavku na članstvo u radnoj grupi za izradu Programa, te će iznos koji su primili po osnovu angažmana za rad u Komisiji biti vraćen u Budžet”, navodi se u saopštenju.

Ministarstvo prosvjete iniciralo je izbor novog Nacionalnog savjeta za obrazovanje prošle sedmice, nekoliko dana nakon incidenta sa prepisivanjem dijela planova i programa iz predloga reforme obrazovanja Hrvatske, objavile su danas ranije “Vijesti”.

Građani Hrvatske su planove i programe na kojima je 18 mjeseci radilo 500 stručnjaka iz svih oblasti, platili preko 1,3 miliona. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com