Nude 200 eura za informacije o ubici psa - Volim Podgoricu

Nude 200 eura za informacije o ubici psa

NVO „Ru­ka ša­pi” ob­ja­vi­la je ju­če no­vi pri­mjer mon­stru­o­znog mu­če­nja pa­sa. Na­i­me, nji­ho­va vo­lon­ter­ka je na Će­mov­skom po­lju u Pod­go­ri­ci pro­na­šla psa ko­ji je ve­zan za dr­vo i osta­vljen da umre. Ži­vo­ti­nja je, su­de­ći pre­ma fo­to­gra­fi­ja­ma, ugi­nu­la pri­je par da­na, usled gla­di i že­đi jer ni­je mo­gla da se po­mje­ri sa mje­sta na ko­jem je sve­za­na. NVO Ru­ka ša­pi nu­di na­gra­du od 200 eura za in­for­ma­ci­je ko­je bi po­mo­gle da se ot­kri­je po­či­ni­lac ovog ne­dje­la.
– Po­li­ci­ja je, zbog ne­mo­guć­no­sti da do­đe na li­ce mje­sta pri­je mra­ka, do­šla ju­če uju­tro i u pri­su­stvu na­še vo­lon­ter­ke iz­vr­ši­la uvi­đaj i na­pra­vi­la za­pi­snik. Na­kon njih do­šli su rad­ni­ci „Či­sto­će” ka­ko bi pre­u­ze­li ti­je­lo ne­sreć­nog psa. Oči­gled­no je da ni­je bi­lo do­volj­no ono što smo ima­li pri­li­ke ra­ni­je da vi­di­mo, već, vje­ro­va­li ili ne – ipak ima i go­re! Ne sa­mo što je bio ve­zan lan­cem, već je bio umo­tan i pri­čvr­šćen ži­com i ka­na­pom ve­za­nim u sto­ti­nu čvo­ro­va – ka­žu u NVO Ru­ka ša­pi.
Oni is­ti­ču da ho­će, že­le i mo­ra­ju da tra­že i na­đu po­či­ni­o­ca ovog za­i­sta zvjer­skog mu­če­nja i da bu­de ka­žnjen ona­ko ka­ko za­ko­ni i sud­ska prav­da na­la­žu.
– Tra­ži­mo hra­brog oče­vi­ca i sa­vje­snog gra­đa­ni­na da nam po­mog­ne i za to će­mo obez­bi­je­di­ti nov­ča­nu na­gra­du! Zna­mo da je 200 eura skrom­na ci­fra, ali za­sad to­li­ko mo­že­mo da po­nu­di­mo, a si­gur­no ne bi ža­li­li ni mi­li­on! Po­zi­va­mo sve ko­ji mo­gu i že­le da po­mog­nu da se ta ci­fra uve­ća, ako je ista ne­do­volj­na za ova­ko vri­jed­nu in­for­ma­ci­ju. Po­či­ni­lac ovog gnu­snog zlo­či­na ne smi­je da osta­ne ne­ka­žnjen, jer je ne­do­pu­sti­vo za na­še dru­štvo i ci­vi­li­zo­van svi­jet! Za­pam­ti­te, ako je ne­ko u sta­nju da ova­ko muč­ki ubi­je ne­du­žnu ži­vo­ti­nju, za­mi­sli­te ka­kvu tek opa­snost ta oso­ba pred­sta­vlja za lju­de i dru­štvo u cje­li­ni – is­ti­ču u NVO.
Pod­sje­ti­mo pri­je par da­na na Ma­re­zi je pro­na­đen obje­šen pas. 

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com