Smak svijeta je OVE GODINE? Znaćemo za MJESEC dana! - Volim Podgoricu

Smak svijeta je OVE GODINE? Znaćemo za MJESEC dana!

Dosadašnja predviđanja o smaku svijeta nisu se obistinila. Za mjesec dana ćemo vidjeti da li će ovo zaista biti kobno po čovječanstvo.

Dejvid Mejd, autor knjige “Planet X: the 2017 arrival”, ubijeđen je da nas 23. septembra očekuje apokalipsa, kao i da će nas planeta Nibiru ubiti.

Nije usamljen u tome – teoretičari zavjere su ubijeđeni da će dolazak planete koja se nalazi iza Neptuna, Nibiru ili planeta X uništiti Zemlju sledećeg mjeseca.

Nije usamljen u tome – teoretičari zavjere su ubijeđeni da će dolazak planete koja se nalazi iza Neptuna, Nibiru ili planeta X uništiti Zemlju sledećeg mjeseca.

Naime, Dejvid tvrdi da je to zapisano u Bibliji, ali iscrtano i na piramidama.

 – Veoma je čudno da se 12. poglavlje u Bibliji podudara sa natipisima u Velikoj piramidi u Gizi. I jedna, i druga navode period između 20. i 23. septembra. To je kraj crkvenog perioda i tranzicija u dan Boga. Bićemo svjedoci uskoro – rekao je.
 

Iako NASA nikada nije potvrdila postojanje planete Nibiru, nekoliko apokalipsa smo već “propustili” – septembar i decembar 2015. godine i, naravno, čuvenu majansku apokalipsu 2012. godine.

Inače, Dejvidovo predviđanje uglavnom je bazirano na sledećem citatu iz Biblije:

– Dan Boga dolazi – surov dan, gnijevnog i žestokog bijesa – da opustoši zemlju i uništi grešnike na njoj. Nebeske zvijezde i njene konstelacije neće pokazati svoje svjetlo. Izlazeće Sunce će biti zamračeno i Mjesec nas neće obasjavati.

b92

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com