“Evropa je već u ratu, Merkel je neprijatelj” - Volim Podgoricu

“Evropa je već u ratu, Merkel je neprijatelj”

Bivši predsjednik Češke Vaclav Klaus upozorio je da je Evropa već u ratu i da na jednoj strani stoje slobode, tradicionalne vrijednosti, porodica, suverene nacionalne države kojima su neprijatelji njemačka kancelarka Angela Merkel, šef Evropske komisije Žan Klod Junker, masovna migracija, politička korektnost, borba za ljudska prava, rodna ravnopravnost i agresivni homoseksualci. 

Klaus je u srijedu došao na miting radikalne Alternative za Njemačku (AfD) u Hofhajm  blizu Frankfurta da podrži njemačke nacionaliste u kampanji pred septembarske parlamentarne izbore u Njemačkoj.

“Bez pretjerivanja se danas može govoriti da je Evropa u ratu. Borbene trupe na obje strane su nam svim dobro poznate. Na jednoj strani, a to je moja strana, stoje sloboda, demokratija, tradicionalna porodica i normalno ljudsko ponašanje uobičajeno tokom istorije, suverenitet evropskih nacionalnih država, patriotizam, inostrana putovanja i boravak umjesto migracije”, obratio se Klaus aktivistima AfD, javljaju danas češki mediji.

Klaus je tu svoju stranu opisao kao nenasilnu, ljubaznu i spremnu za diskusiju, dok je neprijatelje, među koje je uvrstio i Angelu Merkel okarakterisao kao arogantne i agresivne.

“Na drugoj strani stoji politička korektnost, multikulturno društvo, borba za ljudska prava, feminizam, rodna ravnopravnost i agresivnost homoseksualaca, masovna migracija, gospođa Merkel, gospoda Šulc (Martin) i Junker (Žan Klod), prinudna, nespontana unifikacija, centralizacija, harmonizacija i standardizacija Evrope”, rekao je u Njemačkoj na mitingu nacionalista bivši češki predsjednik.

Klaus je ponovo iskoristio priliku da upozori, što dosljedno čini od izbijanja migracijske krize 2015. godine, da masovna migracija ugrožava evropsku civilizaciju i kulturu.

Beta

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com