Ovan vara zbog seksa, Rak zbog emocija - Volim Podgoricu

Ovan vara zbog seksa, Rak zbog emocija

 

On vas voli najviše na svijetu i znate da vas nikada ne bi povrijedio. Ali, recimo da je scenario drugačiji i da se nađete u sličnoj situaciji – evo, sa kakvom ženom bi se to desilo.
 

Ovan

Ako vam je seksualni život postao manje-više rutina vrlo je vjerovatno da će vas prevariti. I, to sa onom kojoj je više do skidanja nego do emocija. Muškarci u ovom znaku su avanturisti i ne vole žene koje prije misle na sebe, nego na njih. U tom slučaju budite sigurni da već traži drugu.

Bik

Ovaj znak voli da se osjeća sigurno, a ako mu partnerka to ne pruža momentalno će potražiti drugu. Njen izgled ili temperament neće biti toliko bitni, koliko to kako se on osjeća pored nje – kao seks bog za kojim je luda.

Blizanci

On želi da isproba sve, pa ako vas vara Blizanac – to može biti sa bilo kojom ženskom osobom. On nema svoj tip, sviđaju mu se sve žene. Da, muškarci u ovom znaku su ženskaroši.

Rak

Ovaj znak će se teško odlučiti na prevaru, ali ako to učini naći će onu koja će mu biti rame za plakanje. Rak često ne vara fizički, već emotivno.

Lav

Jako je dobar u tome da razluči šta je ljubav, a šta seks. Dakle, ako vara, tražiće onu koja je ok sa tim da on ima više seksualnih veza sa strane. Često voli da posjećuje prostitutke i misli da je to sasvim normalno.

Djevica

Uglavnom je serijski monogamista i potrebno mu je mnogo da prevari. Ako se to desi, biće to neka žena koja će mu podići ego i učiniti da se osjeća cijenjeno. Ona možda neće biti najljepša na svijetu, ali biće atraktivna i prije svega – savršena, što će prevarenu ženu najviše zaboljeti.

Vaga

O, da! I, Vage varaju. Često se i pitaju šta ima loše u tome. On voli da pokaže drugima koliko je fantastičan, a prevariće vas sa nekom koja je poput njega – zabavna i šarmantna.

Škorpija

Iako su Škorpije veoma seksualne, isto tako su i strogi monogamisti. Jedini problem može biti kada partnerka nije seksualna koliko i on. Generalno, muškarac Škorpija neće varati, već će raskinuti. Ako prevari, to je obično samo zbog seksa.

Strijelac

Potrebno je puno vremena da se Strijelac obaveže jednoj osobi. Zato on voli da mijenja partnere i spontano ulazi u veze. Ako vas prevari, to će biti jer ga je neko uhvatio u pravom trenutku, neka žena avanturističkog i zabavnog duha slična njemu. Ali, ni njoj ni njemu to neće ništa značiti.

Jarac

Od svih znakova, Jarac je posljednji koji bi prevario. Međutim, ako partnerka prevari njega, vrlo je moguće da će se osvetiti. I, to sa ženom koja joj je potpuna suprotnost – blesava i smiješna, bez bankovne knjižice.

Vodolija

Muškarac u ovom znaku nije posesivan i partnerki daje svu slobodu u vezi. Ali, kao i Jarac – ako ga ona prevari, vrlo je moguće da će i on to učiniti. On voli jedinstvene i neobične žene, pa će takvu i izabrati – neku koja se izdvaja iz mase.

Ribe

Ovaj znak ne želi da prevari, ali ako osjeti da partnerka nije zadovoljna njime – otići će kod one koja čini da se osjeća poželjno. Obično je to neka žena iz svijeta umjetnosti, plesačica ili glumica, čiji je život ispunjen, ali opet obraća pažnju na njega i pokazuje mu koliko ga želi.

Astro zabava

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com