DNEVNI HOROSKOP ZA 1. SEPTEMBAR: Ovo je dan za svođenje računa - Volim Podgoricu

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. SEPTEMBAR: Ovo je dan za svođenje računa

OVAN

POSAO: Očekuje vas veoma naporan dan u poslovnom okruženju. Ispred vas je mnogo obaveza koje morate da završite. Potrudite se da se organizujete na pravi način i nemojte da prihvatate više posla nego što možete da uradite.

LJUBAV: Moguće je da ste iz nekog razloga razočarani u svog partnera, moguća je prolazna svađa. Pred vama je dan u kom su moguće komplikacije i trzavice, pa vam nervoza dolazi. Probajte da ne reagujete previše sujetno.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je prilično oslabljen. Podložni ste nekim novim zdravstvenim problemima koje ranije niste imali. Pogotovo povedite računa o stomaku, želucu i problemima vezanim za žuč.

BIK

POSAO: Najbolje bi bilo da se ne oslanjate na faktor sreće danas i da ne preduzimate bilo kakve veće rizike. Ne očekuje vas baš najbolji pa svaki nepromišljen potez može dosta skupo da vas košta.

LJUBAV: Moguće je novo poznanstvo sa osobom koja vam deluje nekako napadno. Moguće je da ćete kasnije promeniti svoje mišljenje o njoj i da je prvi utisak jednostavno ispao pogrešan iz nekog razloga.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim problemima vezanim za ubrzan rad srca, povišen krvni pritisak i za kardiovaskularni sistem generalno. Moguće je da ćete na ovom planu imati neke manje komplikacije.

BLIZANAC

POSAO: Nije preterano povoljan dan za bavljenje privatnim poslom, moguće je da vam se neki poduhvat neće baš isplatiti. Pre nego što pokrenete bilo šta, uverite se da ste na pravi način procenili aktuelnu situaciju.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, odnosi sa voljenom osobom nisu baš najbolji. Pogotovo pripazite ako ste u vezi sa Devicom. Moguć je prekid ili veća distanca. Ako ste slobodni, dolazi vam zanimljiv flert sa osobom iz vašeg grada.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su mogući, pa povedite računa o svom stomaku i probavi. Nemojte da unosite namirnice koje vas nadimaju i koje vam smetaju i obezbedite sebi dovoljan unos tečnosti.

RAK

POSAO: Mogući su manji konflikti sa poslovnim saradnicima. Potrudite se da ne sitničarite previše. Uredu je to što otvoreno pokazujete svoje mišljenje, ali ne morate uvek da se držite samo za sitnice koje ne valjaju.

LJUBAV: Imate potrebu da otvoreno izrazite svoje emocije i stavove ali kao da vam to ne polazi za rukom, kao da vas voljena osoba ne razume na pravi način. Jednostavno vam nije dan i komunikacija vam nije najbolja.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa disajnim putevima. Skloni ste i prehladi, kašlju, povišenoj temperaturi, problemima sa sinusima ali i sa plućima. Najbolje bi bilo da se obratite svom lekaru.

LAV

POSAO: Očekuju vas nešto veći troškovi tokom današnjeg dana, budite spremni na to! Nemojte da brinete previše jer ćete u narednom periodu imati solidne nove prilike za zaradu… Neke stvari ipak moraju da se plate…

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba pokušava da vam pomogne oko rešavanja finansijskih problema koji su se pojavili. Vas dvoje ste dobar tim i u kući, i u krevetu i na poslu. Srećni ste jer imate takvog životnog saputnika!

ZDRAVLJE: Preporuka je da se posavetujete sa nutricionistom i da razmislite o tome da krenete da menjate režim ishrane… Dijeta bi vam prijala. Ne samo što biste sredili svoju liniju nego bi otklonili i manje smetnje sa zdravljem!

DEVICA

POSAO: Ukoliko imate tu mogućnost, preporuka je da uzmete slobodan dan. Nisu vam povoljni aspekti za polje posla. Ako baš morate da radite onda se držite samo onih osnovnih obaveza u kojima ne rizikujete mnogo.

LJUBAV: Prilično ste razdražljvi i može vas povrediti bilo koja sitnica. Partneru nije jasno zašto se tako ponašate. Pokušajte malo da stabilizujete svoje emocije i da razmislite o tome šta vam zapravo smeta.

ZDRAVLJE: Težak vam je dan, pa su mogući brojni problemi kada je u pitanju polje zdravlja. Preporuka je da probate da odmarate što više. Ako primetite neke ozbiljnije simptome, posetite svog lekara.

VAGA

POSAO: Napetost koju osećate ne biste trebali da ispoljavate pred svojim kolegama kako ne biste ostavili pogrešan utisak. Važno je da prvo unutar sebe rešite lične nesigurnosti i dileme koje imate.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada zauzeta osoba, najbolje bi bilo da na vreme odustanete od te priče. Nema za sada sreće u tajnoj vezi za vas… Ljubav ćete pronaći u periodu koji sledi, sa jednom slobodnom osobom!

ZDRAVLJE: Sem nervoze nema većih problema na polju zdravlja kod vas. Radite na tome da postanete smireniji, pozabavite se sobom i probajte da nađete pravi put do svog unutrašnjeg mira. Posvetite se svojim potrebama.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste zadovoljni poslovnim rezultatima koje ste ostvarili. Smatrate da biste trebali više da se posvetite poslu. Pre nego što vam bilo ko drugi bude uputio kritiku, dovoljno ćete reći sami sebi.

LJUBAV: Niste spremni da sa voljenom osobom napravite korak dalje sve dok ne raščistite neke situacije iz prošlosti. Jednostavno se za sada osećate kao da nemate dovoljno poverenja u nju i potrebno vam je da neke stvari rešite.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate neke značajne ili velike probleme na polju zdravlja. U večernjim časovoma je moguća prolazna glavobolja. Generalno vam prija da što više boravite na svežem vazduhu.

STRELAC

POSAO: Preporuka je da se ne upuštate u bilo kakve konflikte sa nadređenima jer se to neće završiti dobro po vas.Za sve što želite da kažete postoji diplomatičniji način. Ne mora baš uvek da bude po poslovici “što na um, to na drum”.

LJUBAV: Možete da očekujete da će voljena osoba danas biti hladna prema vama iz nekog razloga. Moguće je da je ljuta zbog nekih stvari koje niste ni svesni da ste uradili. Razgovarajte sa njom.

ZDRAVLJE: Povedite računa i nemojte da opterećujete svoju kičmu. Moguće su manje povrede vezane za predeo leđa, pa je najbolje da budete oprezni. Osim toga nema naznaka za neke druge zdravstvene probleme.

JARAC

POSAO: Nije povoljan dan za bilo kakvu vrstu formalnosti pa ako ste planirali da sređujete neke papire, bolje sačekajte drugi dan. Generalno kada je posao u pitanju ne biste trebali da budete preopterećeni.

LJUBAV: Prija vam osećaj slobode koji imate i niste još uvek spremni da se ozbiljno vežete za nekoga. Moguće je da ćete imati neki zanimljiv flert u prolazu ali ne vidi se mnogo više od toga na polju ljubavi za sada.

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane. Važno je da povedete računa o svojim navikama ako želite da ostanete u dobrom zdravstvenom stanju na duže vreme. Bilo bi dobro da proverite krvnu sliku za svaki slučaj.

VODOLIJA

POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansije s obzirom na to da vam nije odobrena pozajmica koju ste zatražili. Ipak, iako vam se sada ne čini da je tako, imaćete i novu šansu za zaradu. Samo probajte da ostanete pozitivni.

LJUBAV: Emotivna situacija je veoma komplikovana i samo vi znate kako se osećate. Došlo je vreme da rešavate probleme – korak po korak. Pokažite svom partneru da ste spremni da se posvetite komunikaciji sa njim.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol, tablete, bilo kakav oblik poroka. Potrudite se da se sasvim oslobodite loših navika. Pre svega čuvajte svoju jetru ali i zdrav razum. Važno je da ostanete psihički jaki i stabilni.

RIBE

POSAO: Preporuka je da danas ne pokrećete važne projekte, kao i da za sada ne sklapate poslovna partnerstva. Nije vam najbolji dan za promene jer biste mogli da dobijete pogrešnu sliku situacije u kojoj se nalazite.

LJUBAV: Mogući su novi bračni problemi. Ukoliko ste već imali veću krizu sa svojim partnerom, moguće je da sada razmišljate i o razvodu. U svakom slučaju, odluka mora biti samo vaša.

ZDRAVLJE: Povedite računa o urinarnom traktu koji vam je osetljiv. Možete biti podložni upalama ili infekcijama u tom predelu. Dolazi vam vreme za redovnu kontrolu, pa nemojte da izbegavate lekarski pregled.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com