OVAN će uživati u druženju, VAGA ulazi u partnerski posao! - Volim Podgoricu

OVAN će uživati u druženju, VAGA ulazi u partnerski posao!

OVAN
LJUBAV: Družićete se i uživati, ali to je sve. Nećete biti zainteresovani da se obavežete. POSAO: Selidba kancelarije ili neka druga promjena. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Možete naći ljubav, jer ćete od danas imati i više volje i više prilika za izlazak. POSAO: Problemi onima koji se bave transportom. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Situacija će biti nestabilna prije svega zbog vaše nervoze i potrebe da kontrirate. POSAO: Moguć loš ishod u vezi s tim što radite. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK
LJUBAV: Ništa bitno se neće dešavati. POSAO: Možete dobiti dvije prilike za posao. Danas ćete svakako morati da savladate multitasking. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

LAV
LJUBAV: Danas ćete biti dobro raspoloženi, flertovaćete. POSAO: Mogući su problemi u oblasti finansija zbog većih ulaganja. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

DJEVICA
LJUBAV: Imaćete problema jer niste raspoloženi za ljubav već za druženje. POSAO: Imaćete višak energije koji možete iskoristiti u poslu. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA
LJUBAV: Provešćete vrijeme u društvu privlačnih osoba, a i dalje su moguća osjećanja prema prijatelju. POSAO: Ući ćete u partnerski posao. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko s kim radite ili koga znate preko posla. POSAO: Problemi onima koji putuju zbog posla. ZDRAVLJE: Solidno.

STRIJELAC
LJUBAV: Srešćete više zanimljivih osoba, ali nijedna nije za stabilnu vezu. POSAO: Uspjeh u poslu koji podrazumijeva intelektualni rad. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
LJUBAV: Danas će s vama biti lakše ostvariti emocionalnu bliskost. POSAO: Uspjeh onima koji se bave bankarstvom i investicijama. ZDRAVLJE: Infekcije.

VODOLIJA
LJUBAV: Gdje god da odete, upoznate nekog ko je privlačan, pa vam je teško da se definitivno odlučite. POSAO: Bićete umjetnički inspirisani. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Imaćete problema jer ćete biti frustrirani. Najbolje je da jednostavno sačekate bolje vrijeme. POSAO: Moguće manje promjene. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com