Dužina palca otkriva kakvi ste u vezi - Volim Podgoricu

Dužina palca otkriva kakvi ste u vezi

  

 

Veličina palca može da otrkrije puno toga o tome kakvi ste u ljubavi.

 

Ljudi od davnina osjete uzbuđenje na sami spomen čitanja iz dlana. U ovom slučaju radi se o tome kakav palac na rukama imate, jer upravo to navodno otkriva kakvi ste u ljubavnim vezama – da li ste romantičar koji partnera stavlja na prvo mjesto ili ste pomalo distancirani i suzdržani.

Palac može da izgleda na tri načina, u zavisnosti od dužine prve (gornje) i druge polovine koje su kod svih podijeljene jednom horizontalnom linijom na njegovom zglobu:

Prva polovina palca je duža od druge

Vi ste vrlo vjerni i izuzetno strastveni. Kada ste zaljubite, znate da postanete pomalo opsjednuti tom osobom. Tada nije nimalo neobično da zanemarite svoj dosadašnji život, na primjer, studiranje, karijeru…
Vi jednostavno poludite za svojim partnerom i jako se uznemirite ako vam ne odgovori na poziv ili poslatu poruku. Međutim, bilo bi dobro da malo smirite strasti jer bi svojim ponašanjem mogli da uplašite partnera i otjerate ga od sebe.

Prvi i drugi dio palca su jednaki

Za vas se može reći kako ste dobri u planiranju i imate specifičan pristup koji vam olakšava put prema postizanju ciljeva. Bez obzira na to kakva je situacija, vi znate kako da ostanete mirni i hladne glave. Jednaki ste i u ljubavnoj vezi.
Vrlo ste objektivni u procjenjivanju partnerovih osjećanja. Zbog emocija nećete izgubiti glavu i zanemariti svoj život, ali taj vaš karakter uzrokuje da sporije napredujete u ljubavnoj vezi što na kraju može dovesti do složenog odnosa.

Prva polovina je kraća od druge

Vi ste iskrena i pouzdana osoba, i imate jako dobru moć zapažanja. Prije nego što se odlučite na bilo kakvu akciju, prvo ćete jako dobro sagledati kompletnu situaciju i razmisliti o svemu jer vi ne srljate.
To se, naravno, odražava i na vaš ljubavni život. Kada se zaljubite, obično obuzdavate svoja osjećanja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com