SVE JOŠ NEIZVJESNO: Oliver Dragojević započeo sa terapijom - Volim Podgoricu

SVE JOŠ NEIZVJESNO: Oliver Dragojević započeo sa terapijom

 

Oliveru Dragojeviću je prije oko mjesec dana ustanovljen rak pluća. Od tada pjevač dane provodi tako što dolazi na hemoterapiju koju za sada dobro podnosti.

On je nedavno otkrio kako izgleda jedan njegov dan.

“Ležim, gledam televiziju, tako sada izgledaju moji dani. Dobro sam, idem dalje. Moram da guram. Vidjećemo da li će sve biti u redu poslije ove druge ture hemoterapije. Sve je još jako neizvjesno i ne zna se šta će biti”, kaže pjevač.

Nakon što se obratio ljekarima za pomoć, podvrnut je raznim ispitivanjima, što je utvrdilo da je u pitanju tumor. Na pitanje da li se uplašio kada mu je saopštena dijagnoza, Oliver kaže:

“Dobro mi protiče hemoterapija, ne pada mi teško. Kao svi ljudi, energija mi je normalna, nisam lud da se uplašim. Bolest je bolest, svako pati na svoj način i bori se da istraje u svojim nadama da izgura dalje”.

Dragojević vrijeme provodi uglavnom sa suprugom Vesnom u njihovom porodičnom domu, a problem mu zadaje to što je javnost zainteresovana za njegovo zdravstveno stanje.

“Ne znam zašto javnost toliko zanima moje zdravstveno stanje. Imam neki život koji je privatan i tako želim da bude, ali to više nije privatno jer se toliko piše o mojoj bolesti. Šta će to ljudima da čitaju da sam bolestan, toliko njih ima bolesnih”, rekao je pjevač, a svima koji brinu za njegovo zdravlje je poručio:

“Svima zahvaljujem na brizi, ali ono što mi sada treba jeste mir”.

Pored supruge Vesne, uz Olivera su i njegovi sinovi Dino, Damir i Davor, kao i snahe i petoro unučadi, a posjećuju ga i prijatelji.

Blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com