HITNO POTREBNA POMOĆ: Milena životno ugrožena - Volim Podgoricu

HITNO POTREBNA POMOĆ: Milena životno ugrožena

 

Mlada Milena Bečanović iz Danilovgrada boluje od rijetke “Sy Aicardi” farmakorezistentne epilepsije, zbog čega prilikom svakog epi napada ostaje bez kiseonika i životno je ugrožena. Tretman na privatnoj klinici “Liv hospital” u Turskoj daje veliku mogućnost poboljšanja njenog zdravlja, zbog čega porodica apeluje na dobre ljude da im pomognu.

Rajka Bošković je za TVCG naglasila da njenoj ćerki treba oko 32.000 eura za liječenje tretmanom matičnih ćelija, plus troškovi boravka, a do sada su sakupili 15.000, najviše od humanih pojedinaca. Svi koji žele mogu da pomognu preko Fondacije “Budi human” tako što će poslati SMS sa sadržajem “11” na broj 14543  ili uplatom na račun 535-0400100287321-46 u Prvoj banci.

Dragocjena bi bila i pomoć naših ljudi u Istanbulu, kada bi ustupili dio kuće ili stana tokom jednomjesečnog tretmana.

“Dali su garancije da će se, ukoliko njen organizam prihvati ćelije, broj epi napada smanjiti i da će se njena komunikacija i saradnja poboljšati, što mnogo znači”, istakla je Rajka.

RTCG

3 komentara

  1. nudimo zajam od € 1000 do € 100,000,000 bilo kojem tijelu kojemu je potreban kredit kako biste nas kontaktirali danas za hitan kredit
    E-mail: ([email protected])

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com