Lukas šutnuo Sonju i priznao krivicu - Volim Podgoricu

Lukas šutnuo Sonju i priznao krivicu

Popularni srpski folk pjevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, fizički je nasrnuo na svoju suprugu Sonju, a nakon toga je otišao sam u policijsku stanicu kako bi dao iskaz o nasilju, pišu beogradski mediji.

Lukas je policajcima ispričao svoje viđenje čitave situacije, a u stanici je bila i njegova supruga Sonja Vuksanović koja je oko sinoć 19 časova primljena u Urgentni centar.

 

Vuksanović je navodno ispričao svoje viđenje situacije i pomenuo da je svoju suprugu “samo šutnuo”.

Kako piše Alo, sporazum o priznanju krivice sa tužilaštvom. Njemu je određen pritvor do 48 sati, i u tim trenucima tužilac mu je predstavio optužnicu, odnosno upoznao okrivljenog sa krivičnim delom za koje će da odgovara.

Tada se Lukas dogovorio sa tužilaštvom o priznanju krivice uz novčanu nadoknadu.

Kako nezvanično saznaje Alo, Aca Lukas je dobio uslovno 10 mjeseci zatvora, na tri godine provjere i godinu i šest mjeseci zabrane prilaska Sonji.

“Dao sam iskaz. Nijesam zadržan. Neću podnositi tužbu protiv nje. Ja ne poznajem Sonju Vuksanović, Ko je uopšte ta žena? Ona za mene više ne postoji”, rekao je Aca za Alo.

Iako je prvobitno objavljeno da je Lukas priveden i da mu je određeno zadržavanje od 48 sati, on je, kako saznaje B92, sam otišao u policijsku stanicu.

Vuksanović je danas oko podneva stigao u Beograd iz Švajcarske gdje je imao koncert.

Pjevač se nakon skandala javnosti obratio preko svojih profila na društvenim mrežama, prijeteći Sonji da će joj oduzeti ćerku Sofiju, nazivajući je “prijateljicom noći”.  

Drama koja potresa srpski estradni svijet očigledno je kulminirala, a sve je počelo krajem juna kada je objavljeno da će se Aca i Sonja razvesti, jer je navodno Sonja prevarila Aca sa poznatim košarkašem Markom Jarićem.

 

Aca je nakon toga bio kratko u vezi sa Branislavom Pašalijom.

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com