Podgoričanin lažnim pečatima uzimao pare - Volim Podgoricu

Podgoričanin lažnim pečatima uzimao pare

Osnov­no dr­žav­no tu­ži­la­štvo u Pod­go­ri­ci po­di­glo je op­tu­žni­cu pro­tiv Pod­go­ri­ča­ni­na Pre­dra­ga Mi­ro­ti­ća, ko­ji se sum­nji­či da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo pre­va­ra u pro­du­že­nom tra­ja­nju, po­tvr­dio je za „Dan” nje­gov bra­ni­lac, advo­kat Da­mir Le­kić. Mi­ro­tić se na­la­zi pri­tvo­ru, a u Osnov­nom su­du u Pod­go­ri­ci usko­ro će bi­ti za­ka­za­no raz­ma­tra­nje op­tu­žni­ce.
To­kom sa­slu­ša­nja u tu­ži­la­štvu okri­vlje­ni je na­veo da je fal­si­fi­ko­vao pe­čat tu­đe fir­me, pa je ta­ko sa nji­ho­vog ban­kov­nog ra­ču­na uzeo 30.000 eura. To je uči­nio jer su ga na­vod­no ka­ma­ta­ši pri­mo­ra­va­li da im vra­ti dug.
Mi­ro­tić je op­tu­žen da je sa­či­nio la­žne pe­ča­te fir­me Co­gent Co­mu­ni­ca­ti­ons Mon­te­ne­gro ko­je je zlo­u­po­tri­je­bio pri­li­kom ovje­re na­lo­ga za pre­nos nov­ča­nih sred­sta­va u ban­ci. 
Op­tu­že­ni se la­žno pred­sta­vljao kao iz­vr­šni di­rek­tor pred­u­ze­ća CCM, iz­ra­dio če­ti­ri fal­si­fi­ko­va­na pe­ča­ta ko­je je zlo­u­po­tre­blja­vao pri­li­kom ovje­re na­lo­ga za pre­nos nov­ča­nih sred­sta­va.

(Dan)

1 komentar

  1. Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com