UHAPŠENI MAJKA I SIN: Gajili marihuanu kao “kukuruz” - Volim Podgoricu

UHAPŠENI MAJKA I SIN: Gajili marihuanu kao “kukuruz”

Majka J.Đ. (64) i njen sin V.Đ. (42) uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaščena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

– Službenici CB Pljevlja su, 01.09.2017. godine, postupajući po operetivnim saznanjima, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštu u Bijelom Polju, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Pljevljima, izvršili pretres stana, porodične kuće i drugih prostorija koje koristi V.Đ. (42) iz Pljevalja i J.Đ. (64) iz Pljevalja. 

Prilikom pretresa imanja koje se nalazi u neposrednoj blizini porodične kuće, u selu Brvenica, policijski službenici su pronašli 144 zasađene stabljike, visine tri metra, za koje se sumnja da su stabljike kanabisa od kojih se proizvodi opojna droga marihuana. Pronađene stabljike su izuzete sa lica mjesta, kao i drugi tragovi, i biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja“, navode iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Bijelom Polju, koji je naložio sa se V.Đ i J.Đ. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnja da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com