NIJE KRIO EMOCIJE: Evo šta je Novak Đoković uradio kada je dobio ćerku! - Volim Podgoricu

NIJE KRIO EMOCIJE: Evo šta je Novak Đoković uradio kada je dobio ćerku!

Jelena se oporavlja posle porođaja, koji je protekao u najboljem redu, a jedino se brine što Stefana neće vidjeti dok ne izađe iz porodilišta

 Jelena i Novak Đoković presrećni su zbog rođenja ćerkice, kojoj su dali ime Tara. Malena djevojčica iznenadila je roditelje jer je stigla na svijet dvije nedelje prije predviđenog termina. Porođaj je protekao u najboljem redu, mama i beba se oporavljaju, a tata Nole je, kako saznaje „Alo!”, zaplakao kad je ćerkicu uzeo prvi put u naručje.

 

– Tara je stigla malo ranije nego što je bilo predviđeno, ali je sve prošlo dobro. Uvek postoji doza straha kad se o ovim stvarima radi, pa su i Jelena i Novak strepeli kako će sve da prođe. Na kraju, kad je Tara stigla, oboje su mogli da odahnu i da se raduju. Novaka su toliko savladale emocije da je zaplakao od sreće kad je uzeo Taru u naručje – kaže za „Alo!” izvor blizak porodici Đoković i dodaje da se i maleni Stefan radovao kad je čuo da je dobio sestricu.

– Stefan jeste mali, on će 21. oktobra napuniti tri godine, ali je sve vrijeme Jelenine trudnoće bio svjestan da stiže sestra i radovao se tom trenutku. Kad su mu rekli da se Tara rodila, počeo je da skače od sreće. Jedva čeka da mama i seka dođu iz bolnice kući, pošto on ne može da ih posjeti – dodaje izvor „Alo!”.

Jelena se, kao i prošlog puta, porodila u bolnici u Monaku. Radi se o čuvenom bolničkom kompleksu „Grejs Keli”, koji je počeo sa radom sredinom 20. vijeka.

Bolnica u kojoj se porodila Jelena Đoković

Porođaj u bolnici „Grejs Keli“ u Monaku košta 5.000 eura, Foto: Profimedia

Porodilište je otvoreno davne 1949. godine, a kompletan prostor odiše luksuzom kakav se ne može vidjeti kod nas, pa ne treba da čudi što se tu porađaju žene bogatih nasljednika i moćnika Evrope.

Beker prvi čestitao

 

Novak i Jelena Đoković sa Borisom Bekerom

Novak i Jelena Đoković sa Borisom Bekerom, Foto: Instagram

 

Među prvim slavnim ličnostima koje su čestitale rođenje male Tare bio je Boris Beker. Bivši Novakov trener, koji je dok je trajala saradnja postao veliki prijatelj porodice Đoković, podjelio je na Tviteru lijepe vijesti sa svojim pratiocima. – Sjajne vijesti od Jelene i Novaka. Dobili su zdravu bebu i nazvali je Tara – istakao je Beker, a onda i okačio njihovu sliku, na kojoj je napisao: „Čestitam.”

– To je bolnica u kojoj se rodila i princeza Šarlota Kaziragi, sestričina princa Alberta Drugog od Monaka i unuka Grejs Keli. Ona je u toj istoj bolnici rodila i svog sina. Bolnica ima privatne sobe sa kupatilima, cjelodnevnu negu i prisustvo ljekara. Pacijenti dobijaju jelovnik od pet zvezdica, a apartman za porodilje ima čak 70 kvadrata, pa svi članovi porodice mogu da dođu u posjetu- kaže naš izvor i dodaje:

Novak i Jelena Đoković

Trojac postao četverac: Stefan jedva čeka da Tara stigne kući, Foto: Instagram

– On sadraži svu opremu koja može da zatreba, a uključuje i apsolutnu privatnost onome ko ga koristi. Zbog svega toga ni cena nije naivna. Sam porođaj košta oko 5.000 eura, a svaki naredni dan proveden u porodilištu naplaćuje se dodatnih 1.000 eura – objašanjava naš izvor i dodaje da Stefan, nažalost, ne možda da ode da vidi mamu i sestru jer je djeci ispod 15 godina zabranjen ulaz u bolnicu.

Serena protiv Noleta za 20 godina

Svijet tenisa dugo nije zabilježio ovakvu situaciju, da dva velikana ovog sporta dobiju djecu sa manje od dana razlike. Naime, Serena je postala majka u petak i rodila je djevojčicu, a onda je Novak u subotu, za manje od 24 sata, dobio Taru. Sportski fanovi već predviđaju okršaj naslednica i zamišljaju takmičenje na US Openu, na kojem se ove dvije devojčice bore za primat u bijelom sportu.

Inače, sa Jelenom je u Monaku cijela porodica Đoković, kao i njeni roditelji, pa će bar oni imati mogućnost da posjećuju Jelenu i Taru dok su u porodilištu, dok je Novak tamo uglavnom sve vrijeme.

(Alo)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com