Početna » NOVOSTI » Hronika » PODGORICA: Dragan Krulanović, Dejan Krulanović i Ivan Milović prodavali drogu!

PODGORICA: Dragan Krulanović, Dejan Krulanović i Ivan Milović prodavali drogu!

Osumnjičeni za uličnu prodaju droge Nikšićanin Dragan Krulanović(53), Dejan Krulanović (23) i Ivan Milović, koji su uhapšeni 3. juna prošle godine u akciji policije “Fiks”, predali su sutkninji Višeg suda u Podgorici Biljani Uskoković sporazum o priznavanju krivice.

 

Sud će donjeti konačnu odluku o prihvatanju sporazuma 20. septembra.

Pored Krulanovića i Milovića, u pomenutoj akciji uhapšeni su i Mirko Đurović (57), Bojan Krulanović (26),  M. J. (21), I. M. (32), D. K. (37) iz Nikšića i  Podgoričanin S. V. (30).  Za sva pomenuta lica sumnja se da su se bavili uličnom prodajom heroina, hašiša i kokaina u četiri grada na primorju Crne Gore.

U toku trajanja akcije “Fiks”, tokom više mjeseci, policija je uhapsila ukupno 33 osobe, 20 zbog krivičnih djela i 13 zbog prekršaja.

Po nalogu nadležnog tužioca i  naredbi nadležnog sudije za istragu izvršeni su pretrese stanova i drugih prostorija, koje su koristila osumnjičena lica u Herceg Novom, Nikšiću i Podgorici.

Tokom akcije  policajci su zaplijenili ukupno 255 grama heroina, oko 135 grama kokaina, 500 grama smješe namijenjene za miješanje sa kokainom radi dobijanja na težini i manje količine hašiša i opioida koji sadrže buprenorfin.

www.cdm.me

Check Also

Imovina “Radoja Dakića” na prodaju za 60 miliona eura

Stečajni upravnik “Radoja Dakića” raspisao je juče drugi oglas za prodaju imovine preduzeća, javnim nadmetanjem, ...

UHAPŠENE DVIJE OSOBE: Policija pronašla i oduzela 21 kg droge!

  Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, postupajući na osnovu operativnih saznanja, ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *