,,Ljuti smo, ali će vlast u Kolašinu opstati” - Volim Podgoricu

,,Ljuti smo, ali će vlast u Kolašinu opstati”

Socijalistička narodna partija je (SNP) saopštila je da nema bojazni od raskida koalicione vlasti u Kolašinu iako je, kako navode, opravdana ljutnja članova opštinskog odbora koji su pretrpjeli nepravdu. 

“SNP u svim opštinama u kojima je u vlasti, bilo samostalno ili u koaliciji, maksimalno posvećena rješavanju konkretnih problema građana i tako će nastaviti da radi i ubuduće. Zato nema bojazni od raskida koalicione vlasti u Kolašinu, jer cijenimo da će prevladati svijest o potrebi da se nastavi sa radom u interesu svih njegovih građana”, saopštili su iz partije Vladimira Jokovića nakon spekulacija da neće davati potrebnu većinu predsjednici opštine Kolašin Željki Vuksanović (SDP).

S druge strane, navode iz SNP-a, opravdana je ljutnja članova OO SNP Kolašin, “koji su u toku ovog mandata koalicione vlasti pretrpjeli nepravdu i štetu, zarad očuvanja opozicionog jedinstva”.

“To je lekcija koju ćemo prilikom formiranja buduće vlasti na redovnim izborima u Kolašinu, sa opozicionim partnerima, i te kako imati u vidu”, saopšteno je iz SNP-a.

Iz SNP-a su dodali da će “kao partija koja je sa značajnim brojem mandata doprinijela formiranju opozicione koalicione vlasti u Kolašinu”,  svakako insistirati na tome da im u podjeli vlasti pripadne ono što ih i sljeduje.

“U što skorijem periodu predsjednik SNP-a Vladimir Joković održaće sastanak sa Radnom grupom, odbornicima i članovima Glavnog odbora SNP-a iz Kolašina o aktuelnoj političkoj situaciji u tom gradu, nakon čega će predsjednica Opštine i predsjednik Skupštine Opštine Kolašin biti upoznati sa zaključcima”, saopštili su iz SNP-a.

Dodaju da SNP smatra da ne treba trošiti opozicionu energiju na podmetanja plasirana u formi nezvaničnih saopštenja, već da sve kapacitete treba usmjeriti ka rješavanju pitanja značajnih za egzistenciju građana Kolašina.

Vijesti

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com