CRNOGORKA PROGOVORILA O VEZI SA JARIĆEM! Evo šta je poručila! (FOTO) - Volim Podgoricu

CRNOGORKA PROGOVORILA O VEZI SA JARIĆEM! Evo šta je poručila! (FOTO)

Nakon što se sredinom proteklog mjeseca u javnosti pojavila informacija da se Marko Jarić skrasio pored Sanje Brnović, mnogi su spekulisali da nije ni čudo što ga je lijepa manekenka osvojila, budući da je fizička sličnost između nje i Adrijane Lime nevjerovatna.

View this post on Instagram

?

A post shared by Sanja Brnovic (@brnovicsanja) on

 

Ni Jarić, ni Sanja nisu komentarisali javno ove priče, ali kada su nagađanja otišla predaleko, ona je riješila da stvari istjera na čistac.

“Hoće li prestati priče o mom ljubavnom životu? Osobe koje me poznaju i ne poznaju, hoće li prestati da plasiraju priče o meni da sam u vezi sa osobama koje čak i ne poznajem, kao i da me spajaju sa drugarima sa kojima kafu popijem? Stvarno sramota”, istakla je Brnovićeva, piše PulsOnline.

View this post on Instagram

?

A post shared by Sanja Brnovic (@brnovicsanja) on

Ona nije željela da otkrije ko je ovu priču proslijedio medijima, ali je sasvim jasno da je ona sama upućena u to o kome se radi.

(PlusOnline)

1 komentar

  1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you’ll be able to eliminate me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com