POTRESNA ISPOVIJEST: Mislila sam da je divan otac i muž, a onda mi je život postao pakao! - Volim Podgoricu

POTRESNA ISPOVIJEST: Mislila sam da je divan otac i muž, a onda mi je život postao pakao!

Kada se policija pojavila supružnicima na vratima, Katrina nije mogla da vjeruje za šta optužuju njenog dragog. Ubrzo je klupko počelo da se odmotava.

 

Katrina dugo nije mogla da povjeruje sa kakvim monstrumom je živjela.

Katrina Jang (28) iz Velike Britanije bila je ubjeđena da je u Kristoferu Landeru našla ljubav svog života. Zabavljali su se tri godine, kada su dobili sina, svoju ljubav su krunisali brakom. Međutim, Katrinina sreća nije dugo trajala, jer je samo 20 dana nakon vjenčanja u kuću uletela policija i uhapsila njenog dragog.

Kristofer je uhapšen jer se sumnja da je sa interneta skinuo nekoliko hiljada fotografija i video snimaka dječje pornografije. Kada je policija počela da “češlja” snimke, našli su i snimak na kojem se vidi kako siluje Katrinu dok ona spava.

– Mislila sam da je divan, toliko divan da je sve to nestvarno. Kupovao mi je cvijeće, vodio me na večere. Kada sam saznala istinu, nisam mogla da verujem da sam se udala za takvog monstruma – rekla je Katrina koja iz prethodne veze ima troje dece.

Kristofera je upoznala 2012. godine preko interneta. Dogovorili su prvi susret i Kristofer je nedugo potom došao kod Katrine u stan dok su djeca spavala.

– Te noći se ništa nije dogodilo. Bio je šarmantan i zasmijavao me – priseća se Katrina. Kako kaže, Kristofer se kasnije uselio kod nje, a kada su dobili sina, pokazao se kao divan otac.

– Kada sam ugledala policiju na vratima mislila sam da je u pitanju neka greška. Danima nisam mogla da dođem sebi od šoka. Kada sam vidjela snimke da me je silovao dok spavam, ostala sam nijema. Imali smo normalan seksualni život. Ne znam zašto je to radio. Kasnije sam i pronašla sedative, vjerujem da me je njima drogirao – istakla je Katrin za britanske medije.

Kristofer Lander osuđen je na 12 godina zatvora.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com