INCIDENT U KLINIČKOM: “Dr Peruničić je vikao: Izbacite mi ovu st..u iz kancelarije!” - Volim Podgoricu

INCIDENT U KLINIČKOM: “Dr Peruničić je vikao: Izbacite mi ovu st..u iz kancelarije!”

Nakon incidenta u Kliničkom centru, u kojem je napadnut, verbalno i fizički, internista Centra za kardiologiju doktor Vladimir Peruničić, oglasula se porodica pacijentkinje zbog koje se sukob i dogodio.Ivan Maraš, brat od tetke pacijentkinje obratio se redakciji portala Volim Podgoricu, uz molbu da se čuje, kako je naveo, i druga strana priče.On se u ime porodice izvinio zbog nemilog događaja.

PODGORICA: U Kliničkom napadnut doktor Peruničić, privedeni Slavko Đuretić i Goran Kažić

Zbog napada na doktora Peruničića uhapšeni su Slavko Đuretić i Goran Kažić.

Maraš tvrdi da je Kažić pitao doktora Peruničiča za dokumenta – papirologiju, da bi se konsultovali sa doktorima u Beogradu.

-Prije nekliko dana, porodici pacijentkinje, koja se nalazi u dubokoj komi, drugi doktor je rekao da ne znaju šta joj se desilo  i da se to jedino može otkriti prilikom obdukcije a možda ni tad. Kažić je ušao kod doktora Peruničića u kancelariju koji je rekao da se obrati direktoru Bulatoviću za dokumentaciju. On ga je upitao gdje je doktor Bulatović na šta je on odgovorio-pa nije mi u džep! Kažić je upitao doktora-čime smo zaslužili ovakvo ponašanje, čime smo vas uvrijedili, navodi Maraš i dodaje da je doktor Peruničić nakon toga, navodno rekao: Izlazite mi iz kancelarije!

-Kažić je ponovio: Doktore molim vas kažite čime smo zaslužili takvo ponašanje, čime smo vas uvrijedili? Doktor Peruničić je zavikao-izađite mi iz kancelarije i Kažić je izašao.  Nakon toga Peruničić je zalupio vrata od svoje kancelarije. Nakon toga je izašao i počeo da viče-obezbjeđenje, zovite mi obezbjeđenje, i otišao je ka ulazu Kliničkog centra da ga potraži. U momentu kada je naišlo obezbjeđenje Peruničić je rekao da ga je porodica maltretirala. Nakon toga je prišlo nekoliko momaka iz obezbjeđenja i doktor je počeo da diže ruku i da viče”, navodi Maraš.

U tom momentu, kako dodaje, dolazi do verbalnog sukoba između Peruničića i Kažića.

-Onda je doktor Peruničić rekao: Izbacite ovu stoku napolje, i tu dolazi do incidenta između supruga pacijentkinje i Peruničića, tvrdi Maraš.

Kako je dodao, porodica nije reagovala na mnoge laži koje su saopštene, sve do ovog događaja.

-I ovom prilikom se izvinjavamo što je došlo do neprijatnog i ovog nemilog događaja. O svemu ovom i o tačnosti ove izjave može se vidjeti u policijskom izvještaju i u izjavama svjedoka. A naknadno ćemo poslati i informacije koliko puta je Peruničić kažnjavan i suspendovan zbog istih ili sličnih situacija, zaključuje Maraš.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com