Početna » ŽIVOT + » Horoskop » NA ŠTA ,,PADAJU” HOROSKOPSKI ZNACI: Rak na zahvalnost, Škorpija na odanost…
Young couple in sunset

NA ŠTA ,,PADAJU” HOROSKOPSKI ZNACI: Rak na zahvalnost, Škorpija na odanost…

Neko ne može da živi bez svakodnevnih komplimenata, a neko opet ne zna kako da ih primi – kako god bilo, svako voli da čuje pohvalu na svoj račun. Kad smo u vezi ili imamo simpatiju, tu osobu rado obasipamo lijepim riječima, a ako niste sigurni koji kompliment bi mogao da upali, horoskop može da pomogne.

Ovan

Nezavisni Ovnovi su uvijek u nekim avanturama i zato često budu impulsivni. Oni preferiraju situacije u kojima imaju kontrolu i zato svojim Ovnovima recite koliko se divite njihovom slobodnom duhu.

Bik

Najtvrdoglaviji od svih znakova je Bik i on nikada neće pustiti da se situacija odvije onako kako on nije zamišljao. Uvijek im treba reći kako cijenimo to što nikada ne odustaju jer to znači da neće odustati ni od ljubavi.

Blizanci

Impulsivni i spremni za avanturu, Blizanci su ljubavni partneri koji očekuju da im se pridružimo u “vožnji” kroz život. Život bez Blizanaca bi bio dosadan, pa im to stalno treba govoriti.

Rak

Oni su brižni, a nekad znaju previše da se vežu za osobu. Rakovi uvijek rade nešto lijepo za svog partnera i zato ne treba zaboraviti da im zahvalite i to više puta jer je partnerova sreća ujedno i njihova.

Lav

Nekada znaju da budu tašti, ali kad se o ljubavi radi, Lavovi su odani i posvećeni. Oni bi učinili sve za svog partnera i zato im uvijek treba staviti do znanja koliko smo im odani, posvećeni i koliko im se divimo.

Djevica

Analitične i praktične, Djevice ljubavi pristupaju logički. Djevice su vrlo iskrene i ne žele da povrijede partnera, i zato im treba često reći da vjerujemo svim njihovim odlukama.

Vaga

Rođeni sanjari su Vage i imaju sliku o ljubavi koja je idealistička. One će uvijek pokušati sve učiniti savršenim, a iako je to nemoguće, njihov partner s njima treba da podijeli svoja maštanja i snove, a to će im biti najveći kompliment.

Škorpija

Premda Škorpije znaju da budu ljubomorne i sumnjičave, one su strastveni i odani partneri. Njima treba uvijek pokazati ljubav, odanost i zainteresovanost kako nikada ne bi sumnjali, a to je ujedno i kompliment.

Strijelac

Strijelčevi su jako nezavisni i ne vole da se osjećaju zarobljeno. Svom Strijelcu treba da pokažete da ćete uvijek dati prostor njegovoj snažnoj energiji i tako ćete mu najbolje udijeliti kompliment.

Jarac

Ovaj znak često zna da bude jako nezavisan i sumnjičav, pa zbog toga ne može da uđe u vezu. No, ako je u vezi to znači da mu je jako stalo do partnera, a partner stalno treba da mu čestita na uspjesima – o čemu god se radilo.

Vodolija

Vodolije stalno dolaze s novim idejama i zamislima koje uzbuđeno dijele s partnerom. Ako mislite Vodoliji da date kompliment, onda treba da ga ohrabrite u njegovim zamislima te da ga podržite.

Ribe

Ovo je najosjetljiviji i najemocionalniji znak u horoskopu pa ga partner mora njegovati poput nježnog cvijeta. Njihovi partneri će im najbolje dati kompliment tako da im uvijek pruže ljubav što će plahovite Ribe učiniti srećnima.

Check Also

ONI SU NAJPAMETNIJI: Ovo su horoskopski znakovi su uvijek NAJINTELIGENTNIJI u društvu

Oni se smatraju najinteligentnijim znacima u Zodijaku jer posjeduju analitičku inteligenciju i izoštrenu percepciju. Među ...

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE ČISTO ZLO, bježite od njega koliko vas noge nose!

Saznajte koji je horoskopski znak najproračunatiji, ali i najvjerniji Prepustiti nešto slučaju za njih je ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *