POLICIJA UHAPSILA ŽENU: Muž zaključao vrata, pa dobio batine - Volim Podgoricu

POLICIJA UHAPSILA ŽENU: Muž zaključao vrata, pa dobio batine

 

Zbog sumnje da je u svojoj kući u sokobanjskom selu Vrmdža istukla svog nevjenčanog supruga D. S. (49) i nanijele mu lakše povrede  policija je privela i odredila pritvor do 48 sati njegovoj nevjenčanoj supruzi Z. M. (44).

D.S. je dobio batine jer je zaključao vrata kuće dok je spavao, a ključ je ostavio u bravi, zbog čega Z. M. nije mogla da uđe u dom.

Bijesna, ona je počela da lupa u vrata i uspjela da probudi nevjenčanog supruga.

„D. S. je, još uvijek omamljen od sna, došao do vrata  A, tu je ugledao Z. M., kojoj je “para izbijala na uši”. Muž je ženi pokušao da objasni da je vrata zaključao jer se bojao da neko ne uđe u kuću i pokrade ih, jer ima čvrst san. Međutim, Z. M., koja je sitna rastom, bila je toliko bijesna da nije željela ni da ga sasluša. Počela je da se svađa, a u jednom trenutku je lupila mužu šamar. Iznenađen i još uvijek bunovan od sna, D. S. se zateturao. Žena je to iskoristila, prišla mu i nastavila da ga udara po cijelom tijelu. Šutirala ga je, grebala i vukla za kosu“, priča sagovornik Novosti.

„Ali, D. S. je uspio da se otrgne i pobjegne u dvorište. Međutim, Z. M. je potrčala za njim i nastavila je da ga juri. Sve su to gledale komšije koje su pozvale policiju, čije su patrole spasle D. S. težih batina“, dodao je on.

Tukla ga i ranije

Z. M. je policiji poznata odranije po istim djelima, jer se često tukla i sa bivšim suprugom, dodaje sagovornik.

Protiv nje je podnijeta prijava zbog nasilja u porodici i određen pritvor do 48 sati.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com