PUCNJAVA NA ZLATICI: Policija traži Nebojšu Brakovića (27) - Volim Podgoricu

PUCNJAVA NA ZLATICI: Policija traži Nebojšu Brakovića (27)

Službenici CB Podgorica tragaju za sugrađaninom Nebojšom Braković (27), zbog sumnje da je prije dvije noći u park šumi na Zlatici pucao na Rajka Grujića (31) i Milana Zejaka (32), nezvanično saznaju DN.

 

Osumnjičeni Podgoričanin se u policijskim evidencijama vodi kao bezbjednosno interesantno lice.

Do pucnjave je došlo u srijedu veče, oko 20 sati u blizini balon sale na Zlatici, gdje su Grujić i Braković nastavili sukob koji datira dvadesetak dana unazad.

Nakon kraće rasprave, Braković je, navodno, potegao obarač pištolja i pucao u pravcu Grujića ali i Zejaka koji je bio u njegovom društvu. Grujić je tom prilikom teže povrijeđen. Zbog povrede glave i noge u dijelu butine smješten je na intenzivnoj njezi u KCCG, a u bolnici je radi dalje opservacije zadržan i Zejak, koji je pogođen u predjelu potkoljenice.

Prema nezvaničnim saznanjima DN, i Gruijć je te večeri kod sebe imao pištolj, ali ga nije upotrijebio.

Nakon pucnjave Braković se, kako se sumnja, dao u bjekstvo sa još jednom osobom, a policija je već tokom uviđaja uspjela da utvrdi njegov identitet i vozilo kojim se udaljio iz parka.

Osim policijske ekipe, na mjesto pucnjave preksinoć je izašao i viši državni tužilac Željko Tomković i forenzičari koji su izuzeli sve tragove i predali ih na vještačenje Forenzičkom centru.

Braković se dovodi u vezu sa krivičnim djelima iz oblasti krvnih delikata, nasilja i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com