Sanirano 160 lokacija nelegalno odloženog otpada - Volim Podgoricu

Sanirano 160 lokacija nelegalno odloženog otpada

 Uz angažovanje mehanizacije, ekipe preduzeća danas u prvoj smjeni uklanjaju nelegalno formirana odlagališta otpada oko kontejnera i sa javnih površina u naseljima Masline, Kakaricka gora, Tološi i Vranjske njive.

 

Tokom jučerašnjeg dana sanirano je 160 lokacija sa kojih je uklonjeno 50 kiperskih tura nelegalno odloženog otpada oko kontejnera i sa javnih površina u naseljima Konik, Stari aerodrom, Zelenika, naselje Kruševac, Donja i Gornja Gorica, Beri i Zagorič.

 

Prethodne noći je uz angažovanje autocistijerne vršeno pranje u sljedećim ulicama: 4 jula, Radosava Burića, Bracana Bracanovića, Kralja Nikole, 27 marta, Ilije Plamenca i Princeze Ksenije.

Grupa radnika je danas poslove manuelnog sakupljanja otpada obavljala uz ulicu Španskih boraca, odakle je uklonjeno 40 kesa komunalnog otpada odloženog na javne površine, dok je tokom jučerašnjeg dana sa prostora Zabjela i Zlatice uklonjeno 48 kesa otpada.

Pražnjenje kontejnera se na teritoriji Glavnog grada i opština u okviru Glavnog grada vrši redovno, prema utvrđenoj dinamici.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com