Visoki cetinjski funkcioner LSCG podržao pokret URA - Volim Podgoricu

Visoki cetinjski funkcioner LSCG podržao pokret URA

Dugogodišnji visoki funkcioner Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG) i nekadašnji odbornik partije Slavka Perovića u Herceg Novom i na Cetinju Vojislav Vojo Gazivoda, podržao je Građanski pokret URA.

Gazivoda je diplomirani ekonomista, a ispred Liberalnog saveza obavljao je funkciju sekretara za privredu, razvoj i finansije, u periodu dok je LSCG činio vlast na Cetinju. On je podržao pokret URA i njenog lidera Dritana Abazovića, kao “jedinu istinski građansku opciju u Crnoj Gori”.

“Cetinjska URA je, ubrzo nakon osnivanja, postala prepoznatljiva po energiji, snazi, ali i beskompromisnom slobodarskom prkosu, koji je nekada baštinio ponosni Liberalni savez. U vremenima jednako mračne političke i socio-ekonomske krize, smatram važnim podržavanje onih političkih struja koje Crnu Goru mogu odvesti pravim putem. Zbog toga sam, bez premišljanja i rezerve, snažno podržao Građanski pokret URA i njenog cetinjskog predsjednika Filipa Adžića”, kazao je Gazivoda.

U pokretu URA ne kriju zadovoljstvo zbog pojačanja, jer je Vojo Gazivoda “jedan od simbola cetinjske slobode i emancipacije”.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com