Za popravku polomljenog i otuđenog mobilijara vodovodne I kanalizacione mreže uloženo preko 45.000 eura - Volim Podgoricu

Za popravku polomljenog i otuđenog mobilijara vodovodne I kanalizacione mreže uloženo preko 45.000 eura

 

Sredstva izdvojena po osnovu uništenja i otuđenja mobilijara u vodovodnu i kanalizacionu mrežu, kao i za održavanje fontane na Trgu Republike, od početka mandata ove gradske uprave, iznose 45.573,00 €.

Sredstva koja su izdvojena za oštećenja na vodovodnoj mreži a koja se odnose na zamjenu otuđenih i polomljenih metalnih poklopaca vodovodnih šahti, postavljanje betonskih poklopaca na otvorima istih, zamjenu slavina na javnim česmama kao i na saniranju oštećenja na česmi na uglu Ulice Slobode i Hercegovačke ulice iznose 29.828,00 € za pomenuti period.

Sredstva izdvojena za saniranje oštećenja na kanalizacionoj mreži pričinjena od strane nesavjesnih gradjana a koja se odnose na uništavanje i otuđenje betonskih i metalnih poklopaca na kanalizacionim šahtovima iznose 6.354,00 €.

Za troškove pričinjene na fontani na Trgu Republike uslijed sipanja različitih deterdženata od strane nesavjesnih građana prouzrokujući plavljenje mašinskog postrojenja smještenog ispod fontane kao i oštećenja mašinskog dijela iste, DOO“Vodovod i kanalizacija“ Podgorica je za pomenuti period izdvojilo sredstva u iznosu od 9.400.00 €.

Stoga, ukupna sredstva izdvojena po osnovu uništenja i otuđenja mobilijara našeg Društava  od početka mandata ove gradske uprave iznose 45.573,00 €.

Glavni grad još jednom upućuje apel svim sugrađanima da čuvamo zajednička dobra, jer bi bilo svrsishodnije da su ova sredstva uložena u nove sadržaje, umjesto što su utrošena za obnovu postojećih.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com