Početna » ŽIVOT + » Horoskop » Život sa njima je pakao: Ova tri horoskopska znaka su najgori partneri

Život sa njima je pakao: Ova tri horoskopska znaka su najgori partneri

 

Sa njima nije lako, a bračna zajednica i suživot su posebna vrsta izazova za ova tri znaka. Saznajte zašto.

 

Rak 

Rakove je moguće smjestiti u dvije grupe – oni koji vole svoju kuću, ali su naporni, cjepidlake i kritičari, i oni koji su pasivni, lijeni i nezainteresovani. Takvi se najčešće žene iz koristi, nasleđa ili zbog položaja, odnosno, iz bilo kojeg razloga koji će im na lak način pružiti sticanje dobara ili položaja. Iako voli ženu i djecu, nikada ničim do kraja neće biti zadovoljan i uvijek će pronaći nešto što će u njemu izazvati kritiku ili žaljenje. Ipak, po pravilu su vjerni – naravno, samo ako su sve njihove želje kod kuće zadovoljene. 

Škorpija 

Jedini način na koji ćete s ovim znakom stvoriti bračnu harmoniju jest da ga slijepo pratite u svim njegovim nastojanjima. Škorpije ne podnose dominantne žene, staromodni su i vole pokazati ko je muško u kući. Ipak, obožava svoju ženu i djecu i uspešan je na poslu, što mu omogućava da se uspješno brine za svoju porodicu. U dubini duše su njegovi osjećaji za njih zaista plemeniti, iako nikad neće naučiti da ih izraze. Ako možete zadovoljiti sve njegove ogromne želje, u krevetu i izvan njega, mogli biste ostvariti uspješan brak. 

Strijelac 

Ovaj tip muškarca zahtijeva mudru i taktičnu ženu, i to u većoj mjeri od drugih, jer on će primijetiti njene greške, nesavršenosti i mane. Njegov interes za svet je ogroman – želi pomoći i sudjelovati u svemu što ga ponekad teško drži vezanog za brak i kuću. S ovim muškarcem nije teško živjeti, ali zbog njegovog nedostatka osjećanja, velikog nestrpljenja za bilo što ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, njegova će žena biti primorana proširiti svoje horizonte kako bi s njim bila na ravnoj nozi.

Astro zabava

Check Also

SAOBRAĆAJNA NEZGODA: Povrijeđen biciklista

Dva­na­e­sto­go­di­šnji Sa­u­din Ko­lić lak­še je po­vri­je­đen u sa­o­bra­ćaj­noj ne­zgo­di, ju­če oko 14 sa­ti, u Uli­ci ...

Andrej Nikolaidis dobitnik nagrade “Meša Selimović”

Crnogorskom piscu Andreju Nikolaidisu pripala je književna nagrada „Meša Selimović“. Njegov roman „Mađarska rečenica“ proglašen ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *