Početna » ŽIVOT + » Horoskop » DA LI JE ZAISTA TAKO? Kada zavolite OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK, to je za cijeli život!

DA LI JE ZAISTA TAKO? Kada zavolite OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK, to je za cijeli život!

Oni su kompletan paket – inteligentne, dobre i uvijek spremne da pomognu nekome.

Ipak, nije ih lako naterati da se otvore, pogotovo jer su stalno zagledane u sebe. Ali kada Djevica odluči da pokaže svoju pravu prirodu, svo strpljenje će vam se isplatiti. Ako želite da vaša Djevica uvijek bude uz vas, nikako ne smijete da zaboravite na ove stvari

Potrudite se

Djevice uvijek rade naporno na sebi i isto očekuju od vas. Ako ne ulažete dovoljno truda u vezu, možete da očekujete da i Djevica prestane da se trudi. Ovaj znak traži partnera koji se brine o sebi, ima stalan posao i hladnu glavu na ramenima.

 

Cijenite njihovu inteligenciju

Djevice su poznate po svom sistematskom pristupu životu. To znači da u svakom trenutku razmišljaju o narednom koraku koji će napraviti. Zato im nije teško da provedu malo više vremena ako znaju da će biti zadovoljne rezultatom. Pokažite svojoj Djevici koliko cijenite njenu inteligenciju.

Odvojite vrijeme za opuštanje

Djevice ponekad mogu da se izgube u svojim mislima i zbog toga se može desiti da pomislite da je sa njima samo naporan rad i nimalo zabave. Ako ih ponekada odvedete negdje gdje mogu da se opuste, podsetićete ih koliko je vaša veza važna.

FOTO: PROFIMEDIA

Nemojte pomešati njihovu promišljenost sa stidljivošću

 

Istina je da Djevice mogu biti indvidualci, ali uglavnom izgledaju tako jer stalno nešto promišljaju – mada, istini za volju, dosta tog vremena odlazi na stvari koje i nisu toliko važne. Ako vam ova povučenost smeta, odvojite malo vremena da popričate. Isprva će svaka Djevica biti malo povučena, ali će vremenom pokazati koliko cijeni vrijeme koje ste odvojili da je saslušate.

 

Pomozite joj, čak i kada ne traži pomoć

Jedna od stvari koje najviše nerviraju Djevice jeste kada moraju da traže pomoć. Radije bi provele sate boreći se da pronađu rešenje nego ga tražile od nekoga. Umesto da tražite dozvolu, samo se pojavite i ponudite pomoć ili rješenje za neki problem. Svaka Devica duboko u sebi želi osobu koja će uvek biti tu da joj pomogne.

 

Budite dobri prema njoj

Ako Djevica nešto mrzi, onda su to osobe koje su zle bez razloga. Djevica želi partnera koji je dobar, ne samo prema ljudima, već prema svim stvorenjima.

 

FOTO: PROFIMEDIA

Ne zaboravljajte na male stvari

Zbog svoje metodične prirode, Device užasno cene male detalje. Uvek će dati sve od sebe kako bi se postarale da je partner zadovoljan. Ako želite da joj pokažete svoju ljubav, potrudite se i osmislite mali i originalan gest.

Check Also

LAKO ĆETE IH OSVOJITI: Ovo je put do srca svakog horoskopskog znaka

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

PREVELIKA OČEKIVANJA: Žena u ovom znaku najteže pronalazi ljubav

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *