DRAMA U AMERICI: Bježite, kad “Irma” udari NIKO NEĆE preživjeti (VIDEO) - Volim Podgoricu

DRAMA U AMERICI: Bježite, kad “Irma” udari NIKO NEĆE preživjeti (VIDEO)

Guverner Floride Rik Skot izjavio je da bi svih 20 miliona stanovnika te države trebalo da bude spremno na evakuaciju zbog uragana “Irma”.

 

On je pozvao građane duž Zalivske obale Floride da se odmah evakuišu, jer se kurs uragana “Irma” blago pomjerio ka zapadu.

“Nećete preživjeti ako dođe do udara. Sada je vrijeme da se evakuišete”, izjavio je Skot u Li Kauntiju na jugozapadu Floride, a prenosi agencija AP.

Guverner Južne Karoline Henri Mekmaster je rekao da tek treba da odluči da li će naložiti evakuaciju stanovništva zbog Irme, jer čeka na informacije Nacionalnog centra za uragane.

Šef američke Federalne agencije za upravljanje vanrednim situacijama (FEMA) Brok Long je ranije danas rekao da američki zvaničnici pripremaju opsežne mjere reagovanja na uragan Irma.

“Uragan Irma nastavlja da bude prijetnja koja će opustošiti Floridu ili neke od južnih država”, rekao je Long na pres konferenciji, prenosi Rojters.

Stravična simulacija

Meteorolozi predviđaju da će se oluja do sjutra ujutru približiti arhipelagu Florida Kis, a da bi jugozapadnu obalu Floride mogla da pogodi popodne, prenosi AP.

Irma je do sada na Karipskim ostrvima odnijela najmanje 20 života i ostavila na hiljade ljudi bez krova nad glavom.

“Klajmat central” objavio je snimak simulacije naleta uragana na drugi po veličini grad na Floridi, Majami i situacije nakon toga. Simulacija je zaista užasavajuća.

 

2 komentara

  1. I genuinely enjoy your website, but I’m having a problem: any time I load one of your post in Firefox, the center of the web page is screwed up — which is bizarre. May I send you a screenshot? In any event, keep up the superior work; I definitely like reading you.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com