HIRURGOV PRIJATELJ PROGOVORIO: Ne mogu više da trpim priče o Srđanu, OVO JE PRAVA ISTINA! - Volim Podgoricu

HIRURGOV PRIJATELJ PROGOVORIO: Ne mogu više da trpim priče o Srđanu, OVO JE PRAVA ISTINA!

Nakon svađe sa glumicom Ivanom Panzalović, poznati hirurg je sebi presudio

– Prava istina je da je glumica Ivana ćerka Srđanovog dugogodišnjeg prijatelja iz Doboja, koji tamo ima kliniku. Srđan i Ivana su imali burnu vezu, a znaju se od kada je bila mala. Njihova veza je baš zato skrivana. Imali su probleme, a znam i koje i zbog koga – započinje svoju ispovijest Goran Đokić iz Beograda, prijatelj plastičnog hirurga Srđana Cvetanovića, koji je prvo pucao u svoju djevojku glumicu Ivanu Panzalović, a potom oduzeo sebi život u porodičnom domu na Dedinju, rano u četvrtak ujutru.

– Srđan i ja se znamo više od 20 godina, znam sve šta mu se dešava u životu i vrijeme je da se sazna prava istina. Kao prvo, Srđan je imao troje zlatne djece, i to trojke. Njegova prva bivša žena je bila nastavnica u osnovnoj školi. Razveli su se prije 16 godina – dodaje prijatelj hirurga.

Kako je ispričao Goran, druga Srđanova supruga bila je medicinska sestra na VMA, u braku su bili dvije godine, a sporazumno su se razišli.Nakon razvoda on i Ivana su uspostavili kontakt i sa njom je bio u vezi možda od februara pa do kobne noći.

Svoju vezu su krili, jer je Ivana ćerka dugogodišnjeg Srđanovog prijatelja. Od kraja maja su živjeli zajedno u stanu na Dedinju, koji je Srđan naslijedio od oca.

– Čim je započeo vezu s njom, smršao je, pustio bradicu, malo promenio imidž… Posle tri-četiri mjececa zabavljanja bili su na ljetovanju u Italiji.

Ispričao mi je da ima probleme, da je ljubomorna. Gađala ga je stvarima, pravila je scene i u Palermu – rekao je Srđanov prijatelj.

Kako kaže, Srđan je morao da skine slike sa Fejsbuka i Instagrama s bivšom ženom.

RANJENA IVANA SE OGLASILA IZ BOLNICE: Srđanu neka je laka zemlja, a Bogu hvala što sam uopšte živa!

– Nekoliko puta mu je pravila scene, žalio mi se da ga je napadala da ima neku na dežurstvu, u stilu – ko zna šta on tamo radi. Poslednji put smo se vidjeli prije 15 dana, djelovao je umorno i nekako sav propao… Pitao sam šta mu je, vidim da nije zadovoljan. Rekao mi je da je u redu, da ima mnogo dežurstava, a da sa Ivanom kao i uvijek – ludilo – otvorio je dušu Goran.

“Srđan se nikad nije potukao, nikom nije naudio”

Prijatelj Goran Đokić kaže i da je hirurg Srđan čovjek koji se nikad nije potukao, nikom nije naudio. On ističe i da niko nije mogao da očekuje da bi ovako nešto mogao da uradi.

– Svakom je pomogao, finansijski, zdravstveno. Imao je troje zlatne djece, kad se razveo od njihove majke, uvijjek je bio tu za njih. Uzoran otac iz veoma kulturne i obrazovane porodice. Plaćao je redovno alimentaciju, ljetovanja, zimovanja – dodaje Goran.

Volio je lijep život, njegov otac je bio načelnik Kardiologije na VMA, umro je prije nekoliko godina, majka takođe doktorka, a ona je preminula prije 20 godina. Takođe, rekao je i da je Srđan imao pištolj, kao i dozvolu za njega, ali ga dugo nije pominjao.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com