Vujošević odgovorio URA: Minorni ste, ne zaslužujete odgovor Glavnog grada - Volim Podgoricu

Vujošević odgovorio URA: Minorni ste, ne zaslužujete odgovor Glavnog grada

Demokratska partija socijalista neće odgovarati na licemjerna saopštenja Građanskog pokreta URA jer njima odgovaraju građani na biralištima, a najbolje ih demantuje realnost, poručio je odbornik DPS u Skupštini Glavnog grada NEnad Vujošević.

Predstavnica podgoričkog odbora Građanskog pokreta URA, Dijana Dragojević danas je Glavnom gradu uputila deset otvorenih pitanja, koja se tiču ekologije i zaštite životne sredine.

“Minorni politički pokret URA nije zaslužio ni svojim djelovanjem a ni autoritetom da mu Glavni grad odgovara na bilo kakva pitanja koja papagajski ponavljaju, a već su više puta demantovani i to ne od strane lokalne uprave, već realnosti, koja je potpuno suprotna onome što oni pričaju. Jer ne mogu da iščeprkaju ništa više od opsjena i lažnih optužbi, pokušajem da ubijede vlast da neko drugi, a ne oni, betonira Podgoricu. Međutim, građani odlično znaju ko je građevinski lobi, i pekarski, i hotelski… Pod okriljem brige za životnu sredinu, niču zgrade, turistički objetki, mlinovi… Zašto, umjesto betona koje zidaju i preprodaju, ne naprave parkove? Što ne poruše građevinski lobi u svojim redovima i u Podgorici i na moru na tim mjestima posade ruže? Jasno je dakle da se URA brine jedino kako da osvoji vlast ne bi li što više uvećala poslovne aspiracije svojih šefova, koji svakih par godina osnivaju stranke ne bi li zavarali građane novim partijskim simbolima, a istim šefovskim ambicijama”, naveo je Vujošević.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com