Genije na balalajci gostuje u Podgorici: Koncert 19. septembra u Hiltonu - Volim Podgoricu

Genije na balalajci gostuje u Podgorici: Koncert 19. septembra u Hiltonu

Fenomenalni ruski muzičar na balalajci, Alexey Arkhipovskiy, nastupiće po prvi put u Podgorici, 19.septembra u 20 sati u Kristalnoj dvorani hotela Hilton, u okviru prve sezone VIVO ciklusa koncerata vrhunskih svjetskih gitarista.
Alekseja kritika i publika još zovu i senzacijom, genijem, Paganinijem na balalajci a njegovo sviranje opisuju kao briljantno i van granica pojmljivog.
Aleksej, koji je, prirodno, čest gost festivala gitare, prirediće podgoričkoj publici nezaboravan koncert koji će biti privlačan najširem krugu ljubitelja muzike jer svojom izuzetno atraktivnom muzikom balalajku predstavlja i koristi na potpuno nov, netradicionalan način.
Karte za ovaj koncert po cijeni od 10 eura se mogu kupiti online – www.gigstix.me, svim prodajnim mjestima Tobacco Press-a u Crnoj Gori (http://www.gigstix.me/prodajna-mesta-gde-kupiti-ulaznice ) kao i u hotelu Hilton na dan koncerta. Svi ostali koncerti VIVO ciklusa su besplatni.
VIVO ciklus koncerata klasične gitare je prestižni kulturni događaj koji publici predstavlja najbolje i najatraktivnije svjetske umjetnike današnjice u ekskluzivnom ambijentu Kristalne dvorane hotela Hilton u Podgorici. Pored koncerata ovi vrhunski umjetnici svakog mjeseca održavaju i besplatne masterklasove za sve zainteresovane u Umjetničkoj školi za muziku i balet „Vasa Pavić“- Podgorica, čime daju dragocjen i dalekosežan doprinos razvoju muzičke kulture u Crnoj Gori.
Prva sezona VIVO ciklusa započela je 22.juna sjajnim koncertom poznatog francuskog gitariste Thibault Cauvin-a a nakon septembarskog koncerta Alekseja Arhipovskog publici će se još predstaviti i naš gitarista Radoš Maližan, 10.oktobra, i sjajni mađarski gitarista Antal Tony Pusztai, 21.novembra.
Organizator VIVO ciklusa je Crnogorski gitaristički centar uz podršku uglednih kompanija iz Crne Gore i svijeta.

( Više informacija na facebook stranici ciklusa @VIVOCiklusKoncerataGitare ili na mail [email protected]. )

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com