NEVJEROVATNO! Moćna Irma isisala okean! (VIDEO) - Volim Podgoricu

NEVJEROVATNO! Moćna Irma isisala okean! (VIDEO)

Uragan „Irma“ bukvalno je „isisao“ vodu okeana na Long Ajlendu na Bahamima!

 ​„Irma“ je, ipak, moćnija nego što se mislilo.

Sablasnu sliku okeana podijelilo je više od 50 hiljada ljudi za samo jedan dan, a mnogi korisnici društvenih mreža smatraju da obala izgleda kao da je voda usisana prije nego što je poklopi cunami.

​Međutim, meteorolozi koji su analizirali snimak okrivljuju „Irmu“, koja je ostavila trag razaranja na Karibima i trebalo bi da stigne na Floridu.

​Ovu zloslutnu pojavu zapravo je prouzrokovala kombinacija niske plime, niskog pritiska i jakih vjetrova u pravom smjeru, što je bukvalno odgurnulo vodu daleko od duge uske uvale. Ovaj fenomen neki korisnici nazvali su „obrnuti olujni talas“.

(sputniknews.com)

 

1 komentar

  1. Thanks for the different tips discussed on this blog site. I have observed that many insurance carriers offer prospects generous deals if they choose to insure several cars with them. A significant volume of households currently have several vehicles these days, in particular those with old teenage kids still located at home, as well as savings on policies can certainly soon begin. So it pays to look for a great deal.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com