Početna » PG INFO » Aktuelno » Policija traga za ubicama Nedovića: Do sada nije saslušan nijedan svjedok

Policija traga za ubicama Nedovića: Do sada nije saslušan nijedan svjedok

Policija traga za napadačima koji su u petak iz automatske puške ubili tridesetčetvorogdišnjeg Ivana Nedovića iz Podgorice i teško ranili njegovog poznanika Milića Minju Šakovića (30), prenosi Pobjeda.

Napad se dogodio u centru grada, u lokalu kod objekta „Auto Zeta“ u Ulici Vaka Đurovića.

Kako Pobjeda saznaje, policija u okviru istrage do sada nije saslušala nijednog svjedoka. Prema nazvaničnim saznanjima, Milić Minja Šaković je bio u društvu sa bratom Markom i u lokalu su sjedjeli pola sata, što ukazuje na to da je praćen.

Interesantno je da se Specijalno tužilaštvo i specijalni policijski tim ni nakon dva dana od zločina nijesu uključili u slučaj za koji se sumnja da je nastavak obračuna škaljarskog i kavačkog klana. Ivan Nedović je stradao dok je sjedio sa Šakovićem za istim stolom. Prema operativnim saznanjima policije, Nedovića je života koštalo to poznanstvo. Nedović nije bio sklon incidentima, važio je za gradskog momka koji se nije nikome zamjerao, nije bio umiješan u prljave poslove, niti ima dosje u policiji.

Check Also

POGLEDAJTE AKCIJU POLICIJE: Uhapšeno četvoro PODGORIČANA!

Podgorička policija rano jutros obavila je pretres na 13 lokacija i tom prilikom kontrolisala stambene ...

Djevojka tukla oca i brata, kada je došla policija, svi su nasrnuli na njih: Ćerka i trojica pripadnika MUP-a završili u bolnici, majka i brat u pritvoru

Djevojka iz Bitolja, na zapadu Makedonije, M.T. ( 33 ) sinoć je tukla oca T.T. ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *