NISU JOJ DOSTA KUĆA I FIRME: Evo šta je Lukas ostavio Sonji nakon skandala - Volim Podgoricu

NISU JOJ DOSTA KUĆA I FIRME: Evo šta je Lukas ostavio Sonji nakon skandala

Priča vezana za razvod Ace Lukasa i Sonje Vuksanović još uvijek ne jenjava. Kako piše Srpski telegraf, Lukas je Sonji poklonio kuću vrijednu 700.000 eura, lokale, automobil itd, ali njoj to nije bilo dovoljno, već je željela da joj on izmiri sve moguće troškove.

– Sonja je imala niz zahtjeva za Acu, a išla je dotle da je tražila i da za njenu ćerku Sofiju nastavi da plaća školarinu, koja iznosi 3980 eura godišnje. Osim toga, na mjesečnom nivou je tražila 500 eura za dadilju, 300 eura za obezbeđenje, 180 za prevoz malene Viktorije, 1000 eura za mjesečne Viktorijine potrebe i 350 eura mjesečno za zdravstveno osiguranje. Na gomilu nerealnih zahtjeva, Lukas joj je poručio da školarinu za njenu ćerku Sofiju više neće plaćati – tvrdi izvor.

– Riješila je da mu uzme zadnji dinar iz džepa, počela je s mjesečnim zahtevima, a boga pitaj šta će još smisliti da bi mu izvukla što više novca. Zato je i blokirala Viktoriji telefon da se ne čuje sa ocem kako bi ga emotivno uslovljavala, ali on je riješio da ovog puta ne popusti i da zakonskim putem traži svoja prava.

Lukasov advokat Miljkan Karličić je potvrdio da je Vuksanović već bio galantan kada je podela imovine u pitanju, ali nije želeo da komentariše detalje daljih Sonjinih zahteva, koji su očito epilog njegove velikodušnosti.

– Istina je da je Aleksandar već poklonio kuću, lokale, automobil i firmu Sonji Vuksanović, ali ne bih zaista ulazio u ostale zahtjeve koje je Vuksanovićeva imala. Gospodin Vuksanović je sada koncentrisan na epilog krivičnih prijava za emocionalno zlostavljanje malene Viktorije i ishod predloga za donošenje privremene mere o zabrani izvođenja male Viktorije iz Srbije bez pisane saglasnosti oca. U tom smislu čeka reakcije tužilaštva, policije i Centra za socijalni rad Novi Beograd – poručio je Lukasov zastupnik.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com