Uhapšeni PODGORIČANI Nešo Ajković i Dragan Maraš i Nikšićanin Ratko Koljenšić! - Volim Podgoricu

Uhapšeni PODGORIČANI Nešo Ajković i Dragan Maraš i Nikšićanin Ratko Koljenšić!

Nikšićanin Ratko Koljenšić (40) i Podgoričani Nešo Ajković (26) i Dragan Maraš (34) uhapšeni su sinoć nakon što je policija kod njih pronašla hekler i pištolj.

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Nikšić lišili su slobode R.K. (40) iz Nikšića, N.A. (26) iz Podgorice i D.M. (34) iz Podgorice, nakon što su u vozilu u kojem su se nalazila ova tri lica a kojim je upravljao R.K. pronašli automatsko oružje „Heckler & Koch“ i pištolj „Glock“, saopšteno je portalu ,,Volim Podgoricu” iz Uprave policije.

Naime, službenici CB Nikšić su juče u naselju Straševina u Nikšiću kontrolisali vozilo u kojem su se nalazila ova lica. Prilikom kontrole policijski službenici su primjetili da D.M, koji se nalazio na zadnjem sjedištu, kod sebe ima automatsko oružje „Heckler & Koch“ model MP5K, koji mu se nalazio za pojasom, dok je N.A, koji se nalazio na suvozačevom mjestu, kod sebe imao pištolj marke „Glock“ model 17 sa uklonjenim fabričkim brojem. Prilikom kontrole ova lica su oružje koje je primjećeno kod njih odbacila od sebe na pod vozila.

Sva tri lica su lišena slobode. Predmetno oružje je izuzeto i biće predmet vještačenja u Forenzičkom centru kako bi se utvrdilo da li je eventualno povezano sa izvršenjem nekog krivičnog djela odnosno da li potiče iz krivičnog djela.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

1 komentar

  1. Idemo, nato stabilnost, da zivimo bolje, neovisna montenegro, sigurnim korakom… I sta bi na kraju, kad ste se otrijeznili, o neznaveni narode???? Sta bi? Kad si progutao sve lazi DPS mafije? Sta se desava kukavice??? Vi glasate mafiju, pa sad necete smijet djecu na ulicu izves da vas rafal ili bomba ne pogode! Eto eto, kako ste htijeli sad trpite narode neznaveni… O kukavice moderne crnogorske, vidite li sto vi je mafija ucinjela od drzave?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com