DPS MK: U automobilu sa snimka Demokrata nije bio Veljovićev sinovac - Volim Podgoricu

DPS MK: U automobilu sa snimka Demokrata nije bio Veljovićev sinovac

Mojkovački odbor DPS-a saopštio je da Demokrate nastavljaju da provociraju stanovništvo Mojkovca.

Demokrate su danas saopštile da im je Goran Stanišić, za koga su kazali da je aktivista DPS Mojkovac i da je bezbjednosno interesantno lice, zaprijetio da će baciti bombu na prostorije Demokrata u Mojkovcu.

“Demokrate na čelu sa Aleksom Bečićem nastavljaju sa provociranjem stanovništva u Mojkovcu, čineći to vrlo osmišljeno i sinhronizovano, što nije ni za čudo obzirom da isti nemaju ni program niti ideje sa kojima bi istupili na političkoj sceni. Izgleda da je Demokratama svojstvenije da svoje nedostatke pokušaju prikriti izmišljenim i iskarikiranim aferama. Mjerilo za sve “istine” koje navodno propagiraju Demokrate, upravo je njihovo saopštenje da se, u po njima spornom automobilu, nalazio sin načelnika OB-a Mojkovac i sinovac g-dina Veselina Veljovića, koji kako saznajemo u tom trenutku nije bio čak ni na teritoriji mojkovačke opštine, a kamoli u automobilu sa snimka. Da se Demokrate ne libe ničega, jasno se vidi i iz njihovih saopštenja čiju sadržinu mijenjaju, dodajući i izmišljajući imena i rodbinske veze navodnih učesnika. Takođe, pitamo Bečića i njegove sledbenike kako je moguće da navodni sin kog spominju u svom saopštenju može biti stariji i od oca i od strica, a pritom i nositi drugo prezime? Navedena izjava Demokrata koju je putem medija čula crnogorska javnost kosi se sa svakom logikom i zdravim razumom”, saopšteno je iz mojkovačkog DPS-a.

U saopštenju se dodaje da je cilj Demokrata da da unesu nemir i neprijateljsko raspoloženje među stanovnicima Mojkovca.

“Nakon lavine saopštenja Demokrata u proteklih nekoliko sati, jasno je da njihov boravak u Mojkovcu ima samo jedan cilj – da unesu nemir i neprijateljsko raspoloženje među stanovnicima Mojkovca.
Kolika je mržnja i pakost Alekse Bečića i njegovih sledbenika govori i činjenica da po njima nema mjesta za zdrave međuljudske odnose, pa čak ni za pozdravljanje prijatelja, sugrađana koji nijesu politički istomišljenici. Zato nas ne čudi što Bečić u fabrikovanju lažnih afera koristi članove porodica istaknutih državnih funkcionera iz  Mojkovca, jer zna  da Mojkovčani više vjeruju onima koji su sa njima svakog dana, a ne onima koji u predizbornoj kampanji autobusima dovode ljude želeći da stvore privid podrške koju očigledno nemaju u ovom gradu.  Demokrate govore o povjerenju, a to isto povjerenje nijesu u stanju da pridobiju ni kod sopstvenih članova, koji se iz tog razloga ne mogu ni sresti u javnosti sa ovom kompromitujućom političkom postavom koja danima pokušava da oblati ime ovog grada i njegovih stanovnika. Destruktivna šetnja Demokrata kroz Mojkovac nije bila dovoljna Bečiću, već mu se od običnih građana našeg grada priviđaju visoki funkcioneri OO DPS Mojkovac, od kojih pokušavaju napraviti neprijatelje, dok su zapravo jedini neprijatelji ovoga grada i njegovih stanovnika oni sami. Iz snimka se jasno vidi da bombu priželjkuju jedino Bečić i Bogdanović, a bezazlenu verbalnu komunikaciju žele iskonstruisati u napad na njih. Vidjeli smo i mlađanog Bečića kako se  “junači“  iz navodnog domaćinstva iz Podbišća, pored toplog šporeta i pune šerpe, dok je na drugoj strani izmanipulisao mlade ljude koji se zovu Demokratama da idu na pragove uglednih Mojkovačkih porodica sa namjerom da ih isprovociraju i od toga naprave medijsku aferu. Toliko o hrabrosti ovog samoprozvanog  lidera”, kazali su iz mojkovačkog DPS-a.

Vijesti

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com