Početna » NOVOSTI » Ostavila mladoženju i pobjegla sa 14 hiljada eura

Ostavila mladoženju i pobjegla sa 14 hiljada eura

Engleski mladoženja Kris Mahone (27) i njegovih 29 prijatelja doživjeli su veoma neprijatnu scenu, kada su na aerodromu otkrili da ih je buduća mlada Rejčel Doran (29) prevarila i pobjegla sa 14.000 eura. Taj novac je bio za troškove svadbe Krisa i odbjegle mlade Rejčel.

Kako navodi engleski “The Sun”, veselo društvance okupilo se na aerodromu prije leta na Ibicu, a u jednom hotelu su trebali da održe slavlje u trajanju od četiri dana.

Na žalost veselog društva i mladoženje otkrili su da mlada, koja je preuzela na sebe brigu oko organizacije, nije bukirala karte za avion, niti rezervisala smještaj za goste svadbe na Ibici, iako su joj svi dali novac.

Krisovi prijatelji su govorili da im se čini kako je Rejčel sve to napravila kako bi se osvetila Krisu jer je mislila da ju je varao.

“Neki od nas zarađuju samo 200 funti nedjeljno i skupljali smo za Krisovo vjenčanje od aprila mjeseca. To je nečuveno”, rekli su neki od gostiju nesuđene svadbe. Naravno jadni Kris se morao izvinjavati gostima zbog odbjegle mlade i nestanka 14.000 eura.

Rejčel je izgleda, kako stvari stoje, sve pomno isplanirala, pa je zvanicama poslala lažne avionske karte s logom lokalne turističke kompanije.

Ipak da sve ne bude loše pobrinuli su se novinari redakcije “The Sun”, koji su Krisu i njegovoj ekipi ipak ponudili da barem plate let na Ibicu.

Check Also

Pogledajte koliko najbogatiji Crnogorac ima novca na računima

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Pokrenuta finansijska istraga protiv Mugoše

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *