Početna » NOVOSTI » Društvo » (POSLUŠAJTE SNIMAK) BRAT DUŠKA MARKOVIĆA PRIJETIO UBISTVOM: Naći ću ja tebe, j****u ti majku u p***u. Mrš, fukaro jedna, j***m ti mater u p***u

(POSLUŠAJTE SNIMAK) BRAT DUŠKA MARKOVIĆA PRIJETIO UBISTVOM: Naći ću ja tebe, j****u ti majku u p***u. Mrš, fukaro jedna, j***m ti mater u p***u

Mojkovčanin Velizar Marković, brat premijera Duška Markovića, prijetio je sinoć ubistvom novinarima “Dana”, navodi se u današnjem broju tog lista.

Brat prvog čovjeka Vlade Crne Gore psovao je i prijetio u telefonskom razgovoru sa novinarom “Dana” koji ga je kontaktirao kako bi pokušao da preko njega uspostavi kontakt sa njegovim bratom Radojem Markovićem, čija je izjava bila potrebna “Danu”.

Redakcija “Dana” htjela je od Radoja Markovića da dobije komentar na optužbe koje su na njegov račun saopštili iz Demokratske Crne Gore, zbog prijetnji njihovim aktivistima.

Transkript telefonskog razgovora

Novinar “Dana”: Halo, halo…

Velizar Marković: Halo…

Novinar “Dana”: Velizare, jeste Vi? Dobro veče.

Velizar Marković: Dobro veče. Ko je?

Novinar “Dana”: Vladimir Otašević, iz “Dana” novinar. Izvinjavam se što zovem ovako kasno. Ne znam jeste li dobili poruku od mene. Jeste vidjeli?

Velizar Marković: Ne, Vladimire, ali, oli prestati sa im porukama više, da ja tebe pitam sad?

Novinar “Dana”: Velizare, ja se izvinjavam…

Velizar Marković: Slušaj, Velizare Otaševiću. Samo me saslušaj sad. Dobro me saslušaj. Dobro me saslušaj. Prošli put sam bio prema tebi iskren i sve sam ti rekao tačno.

Novinar “Dana”: Pa dobro, evo…

Velizar Marković: Slušaj, slušaj! Samo slušaj sad do kraja. J***te se sa Duškom Markovićem i Milom Đukanovićem i sa govnarima crnogorskim, a ja sam pošten građanin ove Crne Gore. Ako ćete se na moja leđa j**at ovamo politički i shvatat neke stvari, nemojte se onda zapitat zašto je neko nekoga ubio. Je li ti jasno? Je li ti jasno, majku ti u p***u j***m? Naći ću ja tebe, j****u ti majku u p***u. Mrš, fukaro jedna, j***m ti mater u p***u.

 (Vijesti)

Check Also

Ovo je Željko koji je ubijen u dvorištu škole: Bio u vezi sa devojčicom (16), pa stradao zbog ljubomore (FOTO)

Mladić koji je ubijen sinoć u Novom Sadu u dvorištu OŠ Toza Marković je Željko Pantelić (23), pišu lokalni ...

Željko Pantelić (23) ubijen u dvorištu škole: Bio u vezi sa djevojčicom (16), pa stradao zbog ljubomore (FOTO)

Mladić koji je ubijen sinoć u Novom Sadu u dvorištu OŠ Toza Marković je Željko Pantelić (23), pišu lokalni ...

1 komentar

  1. Koji je ovo bandit. Eto ko je Dule radijator.I kakav je to nivo. Banda! Nepsimeni, spijuni, bez obrazovanja, bez morala.. Misle da silom i mafijanjem i kriminalom moze da se vodi drzava. E pa ne moze, kao sto vidite. Hvala Bogu Svevisnjemu sto nam je dao tehnologiju, internet, telefone.. Da mozemo da snimamo i slusamo ovakve bandite nepismene. Ovo da je brat Premijera jedne Evropske drzave, da ovako razgovara? Pa sramno! Pu, stoko od stoke, ko god glasa DPS neka mu se u kucu ovako razgovara! A ne da nam drzavu vode ovakvi nepismeni kocijasi i siledzije. Gotovi su! Do slobode narode, uskoro banda DPSa ide u sramnu istoriju!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *