Početna » NOVOSTI » ŠEŠELJ: Ulazim u “Parove”!

ŠEŠELJ: Ulazim u “Parove”!

Šesta sezona “Parova startuje u subotu 16. septembra, a produkcija je pripremila veliko iznenađenje za gledaoce.

Lider Radikala Vojislav Šešelj ulazi u vilu “Parova”, a oko njegovog učešća pregovarao je urednik Hepi televizije Milomir Marić.

Šešelj je za “Srpski telegraf” potvrdio otvorenu mogućnost da se oproba kao rijaliti igrač i otkrio koji su uslovi pod kojima pristaje da se pojavi u ovakvom šou-programu.

“Ulazim u “Parove”, Marić mi je obećao milion eura za učešće. Plan je da to bude za koji dan jer nova sezona počinje sada u subotu, a ja ću se pojaviti koji dan posle, čim mi isplate cijeli milion. Ako mi ne isplate sve pare ništa onda, mogu slobodno da zaborave na mene”, poručio je Šešelj, koji će u tom slučaju ući među stanare, ali isključivo kao gost.

U prilog izjavi lidera radikala ide i najava produkcije o samom početku rijaliti programa, gde su najavili ulazak doktora i višedecenijskog poslanika u parlamentu.

“Istina je da će među takmičarima biti doktor i decenijski poslanik u našem Parlamentu”, potrvdili su u produkciji “Hepi” televizije i dodali:

“Uvijek idemo korak dalje i u skaldu sa željama naših gledalaca. Naš rijaliti nije parada šunda, kiča i neukusa, već i program u kojem nešto treba i da se nauči. Pokazali smo i naišli na veliku podršku gledalaca, dok smo mirili zavađene članove porodica, pomagali da pobjedi ljubav, izvodili takmičare na pravi put, a nismo se rugali njihovom nesnalaženju u životu i nevoljama koje su ih snašle.

“Ova sezona će pomjeriti granice i pokazati da je rijaliti mjesto gdje može mnogo toga korisnog da se nauči”, otkrivaju iz produkcije.

“Prošlo je vrijeme vike i seksa pred kamerama, naša produkcija ne tapka u mjestu, evoluiramo daleko brže prije ostalih, pa ni ne čudi što vodeći rijaliti igrači prvo biraju da dođu pred naše kamere. Odavde izlaze kao zvezde. Mašina produkcije i igrača do sada je donosila rezultate, jer su radnje pred kamerama bile prije svega u skaldu sa životima građana i gledaoci su se pronalazili u pričama. Ostaje da se vidi, kako će gledati na ove novitete”, zaključili su sa televizije “Hepi”.

Check Also

ŠEŠELJA BAŠ BRIGA ZA TUŽILAŠTVO: Nisam gledao prenos iz Haga, spavao sam!

Tužioci suda u Hagu zatražili su od apelacionog vijeća da poništi oslobađajuću presudu Vojislavu Šešelju ...

Učesnica “Parova” doživjela tešku saobraćajnu nesreću

Bivša učesnica “Parova” Milica Smiljanić doživjela je, kako se navodi, tešku saobraćajnu nesreću i nalazi ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *