ŠEŠELJ: Ulazim u “Parove”! - Volim Podgoricu

ŠEŠELJ: Ulazim u “Parove”!

Šesta sezona “Parova startuje u subotu 16. septembra, a produkcija je pripremila veliko iznenađenje za gledaoce.

Lider Radikala Vojislav Šešelj ulazi u vilu “Parova”, a oko njegovog učešća pregovarao je urednik Hepi televizije Milomir Marić.

Šešelj je za “Srpski telegraf” potvrdio otvorenu mogućnost da se oproba kao rijaliti igrač i otkrio koji su uslovi pod kojima pristaje da se pojavi u ovakvom šou-programu.

“Ulazim u “Parove”, Marić mi je obećao milion eura za učešće. Plan je da to bude za koji dan jer nova sezona počinje sada u subotu, a ja ću se pojaviti koji dan posle, čim mi isplate cijeli milion. Ako mi ne isplate sve pare ništa onda, mogu slobodno da zaborave na mene”, poručio je Šešelj, koji će u tom slučaju ući među stanare, ali isključivo kao gost.

U prilog izjavi lidera radikala ide i najava produkcije o samom početku rijaliti programa, gde su najavili ulazak doktora i višedecenijskog poslanika u parlamentu.

“Istina je da će među takmičarima biti doktor i decenijski poslanik u našem Parlamentu”, potrvdili su u produkciji “Hepi” televizije i dodali:

“Uvijek idemo korak dalje i u skaldu sa željama naših gledalaca. Naš rijaliti nije parada šunda, kiča i neukusa, već i program u kojem nešto treba i da se nauči. Pokazali smo i naišli na veliku podršku gledalaca, dok smo mirili zavađene članove porodica, pomagali da pobjedi ljubav, izvodili takmičare na pravi put, a nismo se rugali njihovom nesnalaženju u životu i nevoljama koje su ih snašle.

“Ova sezona će pomjeriti granice i pokazati da je rijaliti mjesto gdje može mnogo toga korisnog da se nauči”, otkrivaju iz produkcije.

“Prošlo je vrijeme vike i seksa pred kamerama, naša produkcija ne tapka u mjestu, evoluiramo daleko brže prije ostalih, pa ni ne čudi što vodeći rijaliti igrači prvo biraju da dođu pred naše kamere. Odavde izlaze kao zvezde. Mašina produkcije i igrača do sada je donosila rezultate, jer su radnje pred kamerama bile prije svega u skaldu sa životima građana i gledaoci su se pronalazili u pričama. Ostaje da se vidi, kako će gledati na ove novitete”, zaključili su sa televizije “Hepi”.

2 komentara

  1. I ran into this page mistakenly, surprisingly, this is a great website. The site owner has carried out a superb job of putting it together, the info here is really insightful. You just secured yourself a guarenteed reader.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com