Početna » PG INFO » Aktuelno » Stijepović: Neozbiljno licitiranje sa imenima za mjesto gradonačelnika

Stijepović: Neozbiljno licitiranje sa imenima za mjesto gradonačelnika

Metalni dio sa Sat kule u Podgorici, skinut je privremeno i biće vraćen, kazao je gradonačelnik Glavnog grada Slavoljub Stijepović.

“Taj metalni dio privremeno je skinut, kao i još neki drugi dijelovi sa Sat kule i trga, a biće vraćeni”, kazao je Stijepović.

On je kazao je da iz Glavnog grada nijesu ni sa kim pričali, oko restauracije trga Bećir bega Osmanagića i Sat kule, a da je Uprava za zaštitu kulturnih dobara u skladu sa zakonom donijela konzervatorski projekat, po kojem se radovi izvode.

Prvi čovjek Glavnog grada Slavoljub Stijepović kazao je da je neozbiljno licitiranje sa imenima za mjesto gradonačelnika.

On je to kazao odgovarajući na pitanje da li će sadašnji njegov zamjenik Časlav Vešović biti kandidat za gradonačelnika i da li sebe vidi ponovo na tom mjestu.

“To je jedno neozbiljno licitiranje sa imenima, znate da je Demokratska partija socijalista velika, najveća partija, najjača. Kada to dođe na dnevni red, DPS će kao i uvijek u skladu sa procedurama, iz široke baze, izabrati onoga kandidata koji će pobijediti na izborima”, kazao je Stijepović.

Vijesti

Check Also

MIGO AMBASADOR? Miomir Mugoša novi GRADONAČELNIK?

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

IZABRAO GA VUČIĆ: Zoran Radojičić novi gradonačelnik Beograda

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *