Početna » PG INFO » Aktuelno » Stijepović: Neozbiljno licitiranje sa imenima za mjesto gradonačelnika

Stijepović: Neozbiljno licitiranje sa imenima za mjesto gradonačelnika

Metalni dio sa Sat kule u Podgorici, skinut je privremeno i biće vraćen, kazao je gradonačelnik Glavnog grada Slavoljub Stijepović.

“Taj metalni dio privremeno je skinut, kao i još neki drugi dijelovi sa Sat kule i trga, a biće vraćeni”, kazao je Stijepović.

On je kazao je da iz Glavnog grada nijesu ni sa kim pričali, oko restauracije trga Bećir bega Osmanagića i Sat kule, a da je Uprava za zaštitu kulturnih dobara u skladu sa zakonom donijela konzervatorski projekat, po kojem se radovi izvode.

Prvi čovjek Glavnog grada Slavoljub Stijepović kazao je da je neozbiljno licitiranje sa imenima za mjesto gradonačelnika.

On je to kazao odgovarajući na pitanje da li će sadašnji njegov zamjenik Časlav Vešović biti kandidat za gradonačelnika i da li sebe vidi ponovo na tom mjestu.

“To je jedno neozbiljno licitiranje sa imenima, znate da je Demokratska partija socijalista velika, najveća partija, najjača. Kada to dođe na dnevni red, DPS će kao i uvijek u skladu sa procedurama, iz široke baze, izabrati onoga kandidata koji će pobijediti na izborima”, kazao je Stijepović.

Vijesti

Check Also

Andrija Milošević kandidat za gradonačelnika Beograda?

Najnovija informacija jeste da se navodno, crnogorski glumac Andrija Miloševićkandidovao za gradonačelnika Beograda.  Sinoć u emisiji ...

Karleuša mogući kandidat za gradonačelnicu Beograda

Liberalna demokratska partija Srbije na čijem je čelu Čedomir Jovanović, ovih će dana objaviti ko će ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *