“DPS dželat, a ne žrtva” - Volim Podgoricu

“DPS dželat, a ne žrtva”

Demokratska Crna Gora poručila je da je za očekivati od DPS-a da dželata proglašava žrtvom.

Povodom jučerašnjeg incidenta u Mojkovcu, Demokratska partija socijalista pozivala je nadležne državne organe da utvrde da li je postojala namjera da se u konkretnom slučaju isprovocira incident.

“Vašim posljednjim saopštenjem tražite da se ispita da li je bilo provokacija, a ne tražite da se ispitaju prijetnje ubistvima, dva puta, a onda i prijetnja bombaškim napadom naočigled cjelokupne javnosti. Ne da nijeste tražili da se ispitaju prijetnje, nego ih i odobravate”, poručuju Demokrate.

Kažu i da se na video snimku verbalnog napada Gorana Stanišića na Demokrate vidi član Opštinskog odbora DPS Mojkovac, Dejan Filipović, koji rukom pokriva lice, kako ga kamera ne bi snimila.

“To je dokaz da je akcija sa namjerom zaplašivanja i širenja straha unaprijed smišljena i isplanirana i da je nalogodavac Duško Marković lično. Nakon incidenta, Goran Stanišić je pozvao člana Opštinskog odbora Demokrata i uz najbrutalnije psovke i uvrede poručio: „Bečić će platiti za ovo!“ Kako je to mislio da mu “Bečić plati”, Stanišić će imati priliku da objasni pred nadležnim organima”, poručuju Demokrate.

Poručuju DPS-u da se navikne na sve brojnije Demokrate i na sve češće poraze od njih.

Znamo da vas je nervoza uhvatila, ali nemojte da mislite da vas se ijedan častan čovjek u Crnoj Gori plaši. Demokrate ponajmanje.

“Vaše prijetnje ne mogu nas uplašiti i iz razloga što ste vi manjina od par stotina kriminalnih familija, a mi smo većina od 600.000 časnih i poštenih građana. Međutim, ovim ste pokazali svoju nemoć i strah  od političkog kraja koji vam se baš primakao, a mi smo svojim reakcijama pokazali kolika je, u stvari, nadmoć Demokrata nad organizovanom kriminalnom grupom koju vi iz DPS-a predvodite”, poručuju Demokrate.

Najoštrije su osudili, kako navode, skandalozne prijetnje smrću koje je premijerov brat, Velizar Marković, uputio novinaru Dana, Vladimiru Otaševiću.

rtcg.me

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com