DUŠKO MARKOVIĆ PORUČIO DEMOKRATAMA: Ne dolazite na naša vrata! Ne provocirajte… - Volim Podgoricu

DUŠKO MARKOVIĆ PORUČIO DEMOKRATAMA: Ne dolazite na naša vrata! Ne provocirajte…

Povodom političkog i medijskog pritiska kojem su ovih dana izloženi članovi moje porodice, poručujem aktivistima i medijskim saradnicima Demokrata: zaobiđite porodicu Marković, saopštio je danas Duško Marković, predsjednik Vlade Crne Gore.

Premijer Duško Marković je svoje saopštenje poslao putem zvaničnog mejla Službe za odnose s javnošću Vlade Crne Gore.

“Da ih u njihovoj izbornoj kampanji poštedim uzaludnog truda i obilaska naših domova, jasno im saopštavam: Ne dolazite na naša vrata! Ne provocirajte, ne idite tamo gdje ne žele da vas vide i ne nasrćite na porodični mir! Mi na vaša vrata nikada nećemo doći! Medijskim specijalcima iz glasila Demokrata poručujem: radite svoj posao, kako god želite, pišite, izmišljajte, konstruišite, vrijeđajte predsjednika Vlade, ali ostavite na miru moju porodicu! Ne udarajte kukavički na ljude koji cio život nemaju nikakve veze sa politikom i javnim životom i jedini im je grijeh što su braća ili rođaci Duška Markovića. Mojim Mojkovčanima želim da kažem da u naredna dva mjeseca, do lokalnih izbora, budu spremni na svakojake provokacije od strane Demokrata; da ne nasijedaju na njih i da sačuvaju svoje tradicionalne komšijske i prijateljske odnose. Jer, poslije izbora u novembru Bečić i njegovi će otići, a vi ostati u Mojkovcu!”, istakao je Marković.

On je poručio Demokratama da je tu, i danas, i svakog dana, i kao premijer, i kao brat, spreman na sve njihove partijske i medijske prljavštine i sva njihova podmetanja.

“Ali, ne ugrožavajte porodični mir i građanske slobode, bez obzira o kojem se političkom protivniku radi. Ne prelazite tu liniju koja se u Crnoj Gori uvijek smatrala svetinjom”, zaključio je Marković.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com