Imlek obradovao đake prvake: Moja Kravica mliječni paketići za đake u nekoliko gradova Crne Gore - Volim Podgoricu

Imlek obradovao đake prvake: Moja Kravica mliječni paketići za đake u nekoliko gradova Crne Gore

Povodom početka školske godine, Imlek je odlučio da obraduje brojne đake prvake iz nekoliko gradova u Crnoj Gori. Donacijom Moja Kravica paketića sa čokoladnim mlijekom i milk šejkom obuhvaćene su  škole iz Herceg Novog, Pljevalja i Podgorice. Đaci prvaci su tom prilikom mogli da uživaju u omiljenom Moja Kravica čokoladnom mlijeku i milk šejku, a predstavnici kompanije Imlek su se prilikom donacije družili sa prvacima i poželeli im srećan početak školovanja.

„Imlek je kompanija koja posebnu pažnju posvjećuje srećnom i pravilnom rastu i odrastanju naših najmlađih sugrađana. Zadovoljstvo mi je što smo ove godine bili u mogućnosti da se družimo sa prvacima iz škole Savo Pejanović iz Podgorice i da zajedno uživamo u Moja Kravica proizvodima. Nadam se da ćemo i ubuduće imati još lijepih povoda za druženje sa dijecom širom Crne Gore.“, izjavio je Igor Parapid, direktor prodaje i marketinga Imlek-a u Crnoj Gori.

Podsjećanja radi, ovo nije jedinstvena društveno odgovorna aktivnost Imleka na teritoriji Crne Gore. I tokom prethodnih godina donirane su značajne količine Imlekovih proizvoda različitim institucijama širom zemlje. Imlek je višekratno donirao i dom „Mladost“ u Bijeloj, inače najvećoj i jedinoj instituciji na teritoriji Crne Gore za zbrinjavanje dijece bez roditeljskog staranja i sa smetnjama u razvoju.

 

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com