Početna » NASLOVNA » NEPRIJATNO IZNENAĐENJE: Katarina Puletić posvađala Mandića i Kneževića?

NEPRIJATNO IZNENAĐENJE: Katarina Puletić posvađala Mandića i Kneževića?

Funkcionerka Demokratske narodne partije i odbornica Demokratskog fronta u Skupštini opštine Kolašin Katarina Puletić izabrana je prije dva dana u Predsjedništvo Nove srpske demokratije, što je izazvalo nezadovoljstvo predsjednika DNP-a Milana Kneževića koji nije obaviješten, niti konsultovan o njenom prelasku kod Andrije Mandića, saznaje Pobjeda.

Puletić je na lokalnim izborima 2014. godine bila na odborničkoj listi Demokratskog fronta na kvoti koju je dobila Demokratska narodna partija. Demokratski front zajedno sa SNP-om i SDP-om vrši vlast u tom gradu.

– Knežević je u najmanju ruku morao da bude obaviješten ili konsultovan, budući da nije dobar običaj da se međusobno prelazi iz stranaka unutar DF-a bez prethodnog dogovora, ili konsultacije. Potez centrale Nove nije korektan i Knežević je bio neprijatno iznenađen kada je saznao za njen prelazak, rekao je Pobjedi izvor koji je dobro upućen u dešavanja u Kolašinu.

Iz kolašinskog ogranka DNP-a Pobjedi je potvrđeno da je Puletić prešla u Novu, ali spuštaju loptu jer smatraju da se ,,ništa strašno nije desilo“.

Aleksandar Dožić, predsjednik Opštinskog odbora DF-a, prvi čovjek DNP-a i predsjednik SO Kolašin je potvrdio za Pobjedu da je Katarina Puletić, kao odbornica u lokalnom parlamentu, bila kadar Demokratske narodne partije.

– Obaviješten sam da je Katarina Puletić izabrana u Predsjedništvo Nove srpske demokratije i uopšte to ne doživljavam kao udar na DNP koji je moja izvorna partija. Predsjednik sam i DNP-a i koalicije DF-a u Kolašinu, tako da ta promjena unutar koalicije neće imati nikakav negativan uticaj na funkcionisanje koalicije, kaže Dožić.

On ponavlja da to ne doživljava kao udar na svoju partiju jer se prelazak desio unutar koalicije, a takvih prelazaka je bilo još.

– Mi imamo dosta primjera da se iz drugih partija prelazi u Demokratsku narodnu partiju, ali sve to se dešava unutar koalicije, spustio je loptu Dožić.

Sa druge strane, odbornica Katarina Puletić tvrdi da nije bilo prelaska iz DNP u Novu srpsku demokratiju.

 

– Nijesam prešla iz DNP-a u Novu. Kao odbornik DF-a sam predložena u Predsjedništvo Nove srpske demokratije. Mogla sam u Predsjedništvo biti predložena iz bilo koja tri konstituenta Demokratskog fronta i bilo bi mi jednako zadovoljstvo. Demokratski front je jedinstvo i na taj način ćemo djelovati, objasnila je Katarina Puletić.

 

Check Also

NOVAK DANAS PROSLAVLJA ROĐENDAN: Evo kako slavljenik provodi dan

Najuspješniji srpski teniser Novak Đoković danas proslavlja 31. rođendan, a ovaj dan odlučio je da, kako sam ...

Od sjutra ulaznice za Sea Dance 19,99€!

Od sjutra, tačno u podne, u prodaji će se naći limitiran broj ulaznica za Sea Dance po najpovoljnijoj cijeni od svega 19,99€, ...

1 komentar

  1. Udbaske ANB price… Ljudi, ako smo camac progutali, nismo vesla sisali! Udbasi i ANBovci svako malo po kaficama i bastama plasiraju ovakve i slicne price. Ne morate vi na portal to kacit, culi smo jutros uz kafu Dojc!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *